|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Link: Oohlala Spouses [K-Drama] Публикувано на: Чет Ное 01, 2012 3:27 pm |
|
kcekce |
|
|
|
* Title: 울랄라 부부 / Wool La La Bubu * Also known as: Ohlala Couple * Genre: Romance, comedy, family * Episodes: 18 * Broadcast network: KBS2 * Broadcast period: 2012-Oct-01 to 2012-Nov-27 * Air time: Monday & Tuesday 21:55 Колко точно може да понесе една жена, живеейки със съпруг, който й изневерява и я унижава при всяка възможност? На На Ю Ок й писва да търпи безразличието на мъжа си Го Су Нам и след 12 години брак тя решава да поиска развод. Но поредица от злополуки става причина да се случи нещо невъобразимо - душите им си разменят местата. Дали докато се мъчат да живеят в кожата на другия, двамата ще успеят най-сетне да постигнат взаимно разбиране? Линкове за директно сваляне RAW - ТУКЛинк за английски субтитри - ТУКЛинк за гледане онлайн - ТУК* Лично мнение - неочаквано интересна се оказа дорамата, хем с много разсмиващи, хем с много просълзяващи моменти. А героите са доста едни такива... реални, дори и с кофтито им черти. И извън клишето, което диктува синопсисът - сигурна съм, че който е стигнал поне до 7-8 епизод, вече стиска палци двойката да НЕ се събере...
Последна промяна kcekce на Съб Дек 01, 2012 2:02 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Oohlala Spouses [K-Drama][on] Публикувано на: Пет Ное 02, 2012 3:28 pm |
|
zdzdz |
Модератор |
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
|
Много добър сериал. Shin Hyun Joon е признат от всички като царя на импровизациите. По невероятен начин играе жена. А Kim Jung Eun е толкова готина. До сега съм свикнал да я виждам с дълга, черна коса. Но този нов стил наистина много и отива.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Oohlala Spouses [K-Drama][on] Публикувано на: Сря Ное 14, 2012 2:13 pm |
|
kcekce |
|
|
|
Много се радвам, все такива хубави драми да удължават Макар че краят на 13 еп. е много обнадеждаващ и се надявам да не съсипят постигнатото дотук в следващите 5 епизода В превюто изскочиха някакви кариерни обрати по-скоро де, ама ще видим какво става при първи англ. субси.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Oohlala Spouses [K-Drama][on] Публикувано на: Нед Ное 25, 2012 5:13 pm |
|
anime_fan_st |
|
|
Регистриран на: Пет Май 29, 2009 6:26 pm Мнения: 1062 Местоположение: Казанлък
|
Тая женичка на парцал я направиха вече.. Наистина. Пък Go Soo Nam сега е като памук. Толкова много се е променил, че и на мъж не мяза. Ох наистина се надявам в края Na Yeo Ok да бъде щастлива. Не толкова дали с единия или с другия, просто да е щастлива. Не че това е наистина.. Те си играят хората, ама то не ми пречи да им желая всичко най-хубаво.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Oohlala Spouses [K-Drama][on] Публикувано на: Нед Ное 25, 2012 9:03 pm |
|
anime_fan_st |
|
|
Регистриран на: Пет Май 29, 2009 6:26 pm Мнения: 1062 Местоположение: Казанлък
|
Накрая ако я и kill-нат for real не знам. Много ще страдам. Хипeр яката е като характер, пък тия сценаристи само лоши неща са написали да й се случват. >.< Едит: Тъкмо ги изгледах последните два епизода.. Леле, леле. @_____@ Сега, с чиста съвест мога да заявя че Go Soo Nam след като си се върна, все едно гледам себе си в корейско мъжко тяло. Наистина. Особено последните два - три епизода. Толкова е ентусиазиран спрямо жена си, толкова е веселичък, подскача около нея, показвайки цялото си привличане и афекция, волен като птичка. Изобщо няма нищо общо с първоначалния му образ. Ей така да бяха всички мъже. Ех.. А пък Na Yeo Ok мисля че най-накрая откри щастието си. Наистина с тия премежтия, тия далаци, бъбреци, сърца, дробове и каквито още органи се сетиш беше страшна история, и все пак като една истинска пенсионерка, каквото не съм, плачех и се смеех с нея. С тоя gangnam style явно нямаше как да се разминем. Не че го очаквах, но нямаше как да се разминем.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|