|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 6:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 22, 2012 7:43 pm |
Telemag |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Съб Апр 26, 2008 5:49 pm Мнения: 105 Местоположение: Суворово
|
По-добра или по-лоша е субективно мнение. Ти си прецени сам. Има развитие, има разкрития, има кютек. Само дано не е пак 1 епизод = 1 чаптър.
_________________ Човек се учи докато е жив
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 23, 2012 9:06 am |
dataa |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Абе,върти ми се в главата една теориика та реших да я споделя. Значи Луфи и Лоу заформиха алианс срещу един от императорите, и той най вероятно е Каидо. Аз мисля че Лоу му има зъб отдавна, и затова се е присъединил към Фламингото, които пък е част от организацията на Каидо. Предполагам също че те са близки роднини, дори че Фламинго му е син -все пак онова "млади господарю" трябва да намери място. Освен това около "Ф" почти всички бяха дъртаци, а това в Новия свят значи много. А поради това че Ода крие лицето и косата на Момоносуке предполагам, че и между двамата с "Ф" има някаква връзка.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 24, 2012 6:11 pm |
Telemag |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Съб Апр 26, 2008 5:49 pm Мнения: 105 Местоположение: Суворово
|
Теорията на ,Dataa, за Лоу и Дофламинго е добра. А дали, алианса Луфи-Лоу ще се съюзи с алинса Кид-Хоукинс-Апоо(+Килър)? Относно ,Момоносуке, малко се съмнявам, Dataa. Върти ми се в главата идеята, че Момо е момиче.
_________________ Човек се учи докато е жив
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|