Дата и час: Пон Фев 03, 2025 4:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 10 [ 145 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012)
МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2012 9:54 pm 
Аватар

Ми както виждаш не съм влизала особено в подробности. Съответно, правилното ти отношение към продукта не съм го коментирала, както не съм и с неправилното на други хора.
Просто смятам, ченегативизма към заглавието е малко в повече и искам да се бие една контра -.-

МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2012 11:20 pm 

Съгласен съм с велуш, че са копирали вектор абилитито от ЕЛ, но в това няма нищо лошо.Харесва ми много повече от оригинала.

Цитат:
Засега К е светлинни години пред GC по качество. не е като да съм гледал много от GC

За това и не можеш да дадеш адекватна оценка.И двете имат плюсове и минуси.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2012 11:42 pm 
Аватар

Че защо да не мога? Сравнявам началата на две анимета. После няма да мога, когато понатрупам епизоди, изгледани на К, но засега съм си в пълното право да правя сравнителни оценки. What, truth hurts?

МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2012 12:37 am 
Аватар

faye написа:
Толкова ли е трудно да се гледа нещо красиво с приятна музика, без да му се търсят кусурите и да се флеймва?

С три страници закъснение - очевидно за повечето хора да.
до този коментар стигнах, не мога да си причиня по-нататък да чета @.@

Аз като добър шаран се хващам на fujoshi bait и си се радвам xD Просто трябва да се гледат и такива заглавия от време на време, а точно това не виждам защо трябва да се пропуска при положение, че анимето е поднесено със стил ^.~ (и е с яка каки *o* ) И всъщност се оказа, че в това аниме и история има ... и ще бъде интересна (не казвам невиждана), но просто е доволно скрита под пластовете скъпа анимация, яки сеюта и хубав чара дизайн ^.~ (в крайна сметка това са нещата, които се забелязват най-първо)

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2012 4:35 am 

Поне да беше казал колко от ГК си гледал... за да кажеш с какво сравняваш тези три епизода.
Хубаво би било и да посочиш за качеството на какво говориш.И само не се измъквай "ами като цяло".

Вярно, че и аз правя прибързани оценки(Примерно Sayonara Zetsubou Sensei. Гледах около 5-10 мин и реших, че това е най-бездарното аниме попадало пред очите ми.),но това не значи, че оценявам адекватно.Нали?

P.S What istina are you talking bout?

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2012 12:01 pm 
Аватар

Цитат:
Толкова ли е трудно да се гледа нещо красиво с приятна музика

Според мен музиката на доста места е употребена лошо. :P

erejnion
Цитат:
велуш решава, че хората хвалят това аниме твърде много, и почва да го псува.

Изречението демонстрира пълно непознаване на Велуш...той принципно си "псува" и без да е погледнал, какво пишат другите. Въпросният му пост дори е copy -> past от други форуми.

Пък и "псува" е малко грубо и неточно...изразих оценката си за някои аспекти на неговите елементите, не съм зачеркнал анимето като цяло, дори смятам да го следя. Не съм зачеркнал дори самите елементи, а само ги коментирам.
Изписах тонове допълнителен текст, само за да поясня какво точно имам в предвид и че все пак харесвам някои от нещата...и пак получавам реакция "Щом не си с нас си против нас!" =)) .

Цитат:
казваме му, че не хвалим това аниме твърде много, и сме прави

Ми естествено, че сте прави...вас анимето си ви радва по определен начин.
Но пропускаш, че и Велуш е прав за себе си. При това, е намерил негов си, различен от вашия начин, да се наслаждава на заглавието :idea: .

Цитат:
I had nerdgasms from Sugita's role in Inu x Boku.
Inu x Boku was shit. So, your point?

Actually you didn't get any nerdgasms, aren't you?
My point is...this is figure of speech...just like mine: "...it is not a revolutionary title, like many fans are suggesting."

Цитат:
Заемките от предишни успешни проекти са нормална част от нещо, което се движи по линията на минималния риск.

Аз пък просто отбелязвам, че има заемки. Някой може да ги приеме за положително нещо, друг за отрицателно, трети (като Grimmjow) да съобразява дали е подходящо използван или не и пр.

Цитат:
хората се дразнят на нещо, което бе очевидно от самото начало; а именно, че К ще е фуджошит.

А ти защо се дразниш, че хората споделят как се дразнят?
Да, очевидно е, ама тук само неочевидни ли неща трябва да се пишат?
За мен не беше съвсем очевидно, докато не загледах епизодите, защото нито бях чел предварителната информация, нито бях гледал трейлърите.

rurien
Цитат:
Друго странно нещо е, че нямат клифхенгъри

В интерес на истината, първият епизод завърши точно с "клифхенгър"...за другите не помня.

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2012 1:43 pm 
Аватар

Е сега, аз винаги си използвам "псува" като доста по-общ термин от обикновените хора :lol: иначе, не, не бе прав, защото популацията точно в този форум никога не се е и приближавала до "революционно", че да можеш да хиперболизираш натам.

velush написа:
Actually you didn't get any nerdgasms, aren't you?
My point is...this is figure of speech...just like mine: "...it is not a revolutionary title, like many fans are suggesting."

Actuallly... I did get. :lol: The euphoria at least certainly was there, even if the symptoms did not completely overlap what http://www.urbandictionary.com/define.php?term=nerdgasm sez.

@Grimmjow
...аз казах колко съм гледал от GC; а ако почна да изброявам отделните области, в които може да се сравняват двете анимета, просто ще започна да си повтарям постове, които съм писал точно в тази същата тема, в която сме в момента. Това, че ти не си правиш труда да четеш, мен не ме бърка. Но нека все пак се повторя: сравнението ми на две анимета, от които съм гледал еднакво количество материал, е абсолютно адекватно. Виж, ако ти се опиташ да оценяваш GC и К, ти вече не би бил адекватен, защото ти си гледал много повече от GC отколкото от К. Така че ти препоръчвам да млъкнеш; защото аз лично повече няма да дискутирам тази тема.

МнениеПубликувано на: Съб Окт 27, 2012 9:29 pm 
Аватар

Wagahai-chan и Мистър Шизофрения правят суперската двойка само че.

Не, като цяло... вече почва да ми става интересно какъв е бекграунда на Белчо. Това е много интересна смесица от побърканост и нормално държане, неясност на спомените и мотивите и ясен ум и мислене. Може би чисто и просто е диагнозиран с някакъв синдром, отразяващ се на спомените? Това би обяснило доста... Но да, започвам да се привързвам към героите. Е, Писанка е малко безполезна, но такава си я и обичаме.

МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2012 1:23 am 

Силата на К е в екшън сцените.

Три епизода вече нищо не се случва.

Дано се усетят навреме...иначе ще изгубят доста.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2012 1:27 am 
Аватар

no u
ти трябва да се усетиш навреме, че иначе ще си си изгубил времето, дадено за това аниме.

МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2012 1:58 am 

Ере май в последно време доста не ти се получава, а?

Genres: Action, Supernatural - Казва се, че предлага екшън, това и очаквам. Не някакви посредствени диалози.

Когато ти зададох два прости въпроса, очаквах само два прости отговора...

P.S .
Цитат:
Виж, ако ти се опиташ да оценяваш GC и К, ти вече не би бил адекватен, защото ти си гледал много повече от GC отколкото от К.

Все пак разполагам с нещо наречено Обективна Преценка.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2012 2:08 am 
Аватар

^
anidb написа:
Categories Bishounen, Ecchi, Josei, Super Power
Няма и да се опитвам да питам кой те е излъгал. Не казвам, че анидб са сигурен сорс, разбира се... но поне изглежда като да са по-сигурен от този твоя.

P.S. о, ти може и да разполагаш с подобно нещо, но не си личи да го използваш :lol:

МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2012 2:41 am 

http://myanimelist.net/anime/14467/K

Цитат:
поне изглежда като да са по-сигурен от този твоя

В грешка си отново.Поне на моя не пише Josei.

Цитат:
ти може и да разполагаш с подобно нещо, но не си личи да го използваш

Малко съм разочарован...Не очаквах да напишеш така mainstream.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2012 3:49 am 
Аватар

Ама на теб сериозно ти се губи главният проблем със всичко това: а именно, защо по дяволите се водиш жанрове, писани от някакви тъпи американци? Вярвай на създателите на анимето, и на това, което виждат очите ти. Имаше ли акцент върху битките? Не, нямаше. Акцента по време на битките бе върху самите герои, а не върху техниките им. Говорейки за епизода като цяло (първия, that is), акцента не бе върху битките, а върху позирането преди и след тях. Анимацията, саундтракът, дирекцията... нищо не се държеше като екшън-центрифик продукция. А ти въобще видя ли промо материалите за К? Не виждам какво от тях би могло да те наведе на мисълта, че екшънът би бил основна част от анимето.

Also,
"Ама това не е джосей!", каза изчервяващият се Широ.
"Ей сегичка ще ти покажа защо не го водят шоуджо--", отвърна прегръщащият го Куро.

P.S. sorry, couldn't help it, simply had to take the bait ^_^ I am a person enamored by the cliche after all.

МнениеПубликувано на: Вто Окт 30, 2012 12:19 pm 
Аватар

Скриха някъде интересните шарении и шантавите анимации, а лигавенето и педалщините на главния герой доминират.
Някак хич не ми пука той ли е извършителят (multiple personality disorder), или има зъл брат близнак (копие...клонинг...) или някой го имитира (вкл. и тананикането му).

Ще кажете прекалявам с хомофобията този сезон...ми не...все съм гледал разни джосеи (ако K е такова) с педали, ама някак нещата винаги са били по-интересни и хомосексуалността им е била някакъв вид plot point или поне не е пречила на сюжета. Тук просто те някакъв безличен и блудкав пълнеж.

Дроп.

Котката просто не е достатъчна.

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 10 [ 145 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]