|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 12:20 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: The Breaker & The Breaker: New Waves ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 07, 2012 11:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34184_1242734472.gif) |
Pinko |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Бре аха аха да реша че може и да се раздвижи това действие и да стане нещо ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Ама сигурно пак ще забавят нещата. Ще разберем в следващата глава предполагам Интересно обаче дали няма да се метнат здраво да се бият и каква е връзката на Сосул - с тези при които е и Сънуоо клана . Малко кофти ми изглежда цялата ситуация и нищо чудно да се противопоставят едни на други в даден момент.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Breaker & The Breaker: New Waves ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 19, 2012 10:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17777_1320594604.gif) |
ma4oka |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
В близките 1-2 глави ще има бой ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) И ми е чудно кои са тези новите, дето дойдоха на помощ на Шион (както щете го наричайте - главния герой)
_________________ Винаги ще се намери някой по-силен от теб , но това не означава че задължително ще загубиш от него.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Breaker & The Breaker: New Waves ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 21, 2012 1:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20356_1261774803.jpg) |
kael_thas_II |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Съб Дек 29, 2007 5:02 pm Мнения: 259 Местоположение: Glojene / Vrachansko
|
Нашия човек вместо да си възстанови ки центара и да се бози после при старчето, направо скача у боя. Явно иска посредством практика да дръпне бърже бърже. Но пък 160 чапа вече и като че ли още няма ясна цел пред него. Да не кажа че си нямам и идея кой беше оня дъртак в 1вата част , дето инструктира уж Гоомунрионг да седи под прикритие в даскалото и който поръча убииството на оная с Гоомунрионг на покрива в първата част. А Сосул - малко зомбирана ми се видя ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Ще ми се да покажат и някоя друга битка , и не говоря да си хвърлят кръшинг пънч и сеизмик степ до припадък, ами малко бойни умения , стилове - нещо като Blood and Steel manhua-та. Съжелявам за "оная" и "оня" , просто учудващо трудно запомням тия корейски имена ,а сега ме мързи да търся как се казваха.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/kael_thas_II Imagination is more important than knowledge (Albert Einstein)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Breaker & The Breaker: New Waves ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 22, 2012 1:28 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34184_1242734472.gif) |
Pinko |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Оня ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Не е ли шефчето на тоя цайсатия който показаха преди няколко глави или поне беше скоро. Някаква агенция бяха май държавна която "балансираше" между мурмите и нормалните хора. Цайса беше същия който тегли куршума на мацката , която явно още е жива или поне не съвсем мъртва ддз. Смахнатия доктор нали ползваше на Шион кръвта за нея уж се беше обнадеждил като му я донесе счупения смахнат доктор.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Breaker & The Breaker: New Waves ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 07, 2012 12:00 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=46369_1320239516.jpg) |
Lawliet |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Много ми интересно дали goomoonryong знае, какво се опитват да направят на ученика му. Нали двамата имат силна връзка, сигурно няма да е много щастлив, че искат да го убият. П.С. Не мога да издържам това огромно чакане за всеки един чаптър
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Breaker & The Breaker: New Waves ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 02, 2012 2:59 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34762_1297262671.jpg) |
flssdd |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Не си само ти. Яд ме е, че я почнах толкова рано. Чета, чета, чета всичко наведнъж и сега ще чакам по 1 седмица за един залък, пък и точно като тамън почва нашия да се бие... Roronoa Zoro написа: Евала на нашия S.U.C е в капан ахахах xD Голям капан се оказа, няма що Lawliet написа: Много ми интересно дали goomoonryong знае, какво се опитват да направят на ученика му, сигурно няма да е много щастлив, че искат да го убият. На колко пъти съм си представял как ще се появи от нищото докато го млатят и "Какво си мислите, че правите с ученика ми!" и ще се повтори оня сцена в началото, обаче тоя път ще хвърчат глави Но сигурно няма да се появи преди да се възкреси Шихо, по-драматично ще е така А онуй генийче няма да се включи малко в събитията... Тъкмо прояви интерес като се върна и до там
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Breaker & The Breaker: New Waves ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 04, 2013 12:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28093_1425389220.png) |
subzer0 |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
"Nothing to see here. Move along."
Нашия търтей пак му спасиха задника. OMG, what a surprise! Кофти ми стана, че старшината умря или поне се надявам, че е умрял. Време е някой да пукне, а защо не той? Така ще има малко раздвижване на нещата в Сунво клана и току виж нашия се е взел в ръце. Между другото от доста време се чудя откъде му дойде на акъла идеята да залага капан в даскалото, дето има сума ти невинни деца, че и на всичкото отгоре оная пача приятелката му е там, да предизвиква S.U.C. и да си мисли, че всичко ще протече по план? Наистина страхотен план! Не само му наритаха задника, но и само създаде проблеми на клана си. Не, искам да умира или да се появи Хан поне за една глава, че да намали малко напрежението около него и да вдигне рейтинга на мангата.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|