|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 9:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) Публикувано на: Сря Окт 10, 2012 12:42 am |
|
Cha0s |
|
|
|
IceBreaker93 написа: За мен WoW умря през 2010-та.После играта стана детинска. Не е тук мястото да коментирам това изказване... Хубав епизод, хубав развой на събитията. Хареса ми края на епизода.
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) Публикувано на: Пон Окт 15, 2012 11:06 am |
|
velush |
|
|
|
Аз чак сега се дотътрих до 14-ти епизод. Пичът с волята си пренаписа правилата на програмата...магически реализъм в on line игра? Бъг? Kirito е симпатични на автора на играта? Хич не ме радва историята в това аниме...но пък графиката и любопитството, какво ще се случи нататък ме дърпат да продължа да го гледам.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) Публикувано на: Вто Окт 16, 2012 7:25 pm |
|
Marik |
|
|
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:46 pm Мнения: 338 Местоположение: New York
|
IceBreaker93 написа: Много добър епизод,сестрата на Казуто е красива. Тя че е красива е красива, ама не му е истинската сестра.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) Публикувано на: Пет Окт 19, 2012 10:26 am |
|
velush |
|
|
|
Петнадесети епизод. Леле какъв туист от латино сериал сложиха за повдигане на напрежението. Now introducing the evil fiance! От хилещия се, облизващ се и парадиращ с властта си тип. А това, че вкараха сестричката в brothercon или по-скоро в cousincon също не демонстрира завидни писателски умения . Това чудо определено ме забавлява...но не по начинът по който е предназначено...пък и картинките са сладурски. За следващия път обещаха елфи!
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|