|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:35 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 13, 2012 2:56 am |
![Аватар](http://i246.photobucket.com/albums/gg115/Junichirogod/cat1-1.jpg) |
Jakuten de Tsuyo-sa |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Мда Което ми напомня.. дали някога ще се разбере бащата на ичиго за какво е използвал "the final getsuga" ![:hmm:](./images/smilies/hmmm.gif) някакъв флашбек като на вайзардчетата
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 17, 2012 4:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Roronoa Zoro написа: Браво Тите Кубо поклон видя,че мангата на никъде не отива и хвана да изтреби всички шинигамита xD Не яко се получи най-малкото за шоунен е доволна смърт за всички герои кефи ме. Само недеи ги съживява моля те... Както винаги Зараки Кенпачи разцепи яд ме е че не видяхме много от него. =-= ето това се нарича български език ![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) anyway естествено цял чаптър, за да разберем, че Куросаки Ягодко най-накрая се появи да размаже лошите и да спаси добрите тоя Кубо направо е за разстрел как се опитва да спечели още малко пари, дори когато приключва мангата
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 17, 2012 8:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
![=))](./images/smilies/=)).gif) кой кой кой?? а то кой?? ахахаха.... Пълна изненада за всички. _________________________ Казах ли ви ,че Бякуши мърда. Само на ква молба го удари гОркия горделивец накрая... Не искам да умира, не че ми е от най-любимите, ама имаше достолепна аура около него... Дано Тите се смили над Ний-сама.. И аре къде е Гримжоу бееее
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 17, 2012 10:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Цитат: Естествено познах (вижте някой от по задните ми коментари), че Ичи ще се появи като Кубо първо му нарисува крака. То това си е запазена марка на Bleach, нещо като с DBZ-то, винаги идват отзад с супер ултра хипер не пробиваемата атака и следват 5 страници с ококорени очи които не могат да повярват какво се случва. Заради такива неща тея шонени омръзват супер много, да не говорим че при японците си е запазена марка това да гледаш с всевъзможно най bad ass погледа докато всички ти се възхищават, те и филмите/сериали са им такива. =Д
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 17, 2012 11:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33852_1289223041.png) |
krish |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Супер надъхващия чаптър!!! ![:rocknroll: :rocknroll:](./images/smilies/rocknroll.gif) Появяването беше уникално разбиващо. Просто когато рисуваш нещо, целта е самия ти да изпитваш удоволствие и да се кефиш на това което правиш. И знам колко надъхващо е да се нарисуват нещата по този начин.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|