6/10 Като така или иначе сте почнали с оп от новия сезон
The_Pretender написа:
Цитат:
faye ПС: @The_Pretender, ще драснеш ли горе долу как оценяваш било то картинка или видео? Вероятно не само на мен ще ми е интересно
Kantan- просто слушам песента и не ми хареса оценката не може да вдигне летвата над 4-5, но ако малко ми хареса ще я вдигне. Simple, right? Относно картинките- тази идея може само човек, който я измисли да я ползва. Simple, right? Но, никога не ми е идвала на ум, за разлика от други хора.
Йорошии ^^ Всичко е просто, но... не че нещо, не смяташ ли че е малко странно общите оценки да вървят 5-10, а твоите 1-5 + отделни 10ки? Също, когато нещо се оценява е редно да има и някаква доза безпристрастност. Не можеш да дадеш на нещо 1ца защото "не харесваш типа на анимето".
_________________ <3
Заглавие: Re: Оцени аниме Op/Ed
Публикувано на: Пон Окт 08, 2012 12:23 pm
The_Pretender
P.S. За да е добър един оп/енд на аниме трявва да отговаря на анимето си, което съответно е равно на малко или много оценяване на анимето. Та, не това имам предвид, но мога да ти кажа към 10 анимета набързо погледнати в MAL аниме листа ми, на които съм дал оценка 10, но не съм им харесал оп/енд(даже съм го пропускал).Но има и няколко оп/енд на анимета, които не съм гледал, нито харесал, но са ме грабнали независимо от това.
ПС: Сам го казваш - ОП/ЕД може да са добри или лоши независимо от общата оценка на аниметата си. В такъв случай визирам, непоносимостта ти към спортни анимета(и май не само) - ниските оценки които си давал са крайно необективни. Оценявай както намериш за добре, но имай предвид, че лично се дразня на неаргументирани и занижени оценки и надали има някой които им се кефи -.-
_________________ <3
Публикувано на: Пон Окт 08, 2012 8:50 pm
The_Pretender
Да, не ми харесват спортните, с прекалено екшън, шоунените, с много кръв и прочие анимета. Но винаги(случва се, ако съм слушал песента да дам директна оценка и един път фейлнах, но това са дребни неща) ги слушам до края. Според мен, ако дам над 5 означава, че ми харесва и трябва да я имам на компа. В чест на истината на повечето дето съм дал над 5 ги имам на компа. Вече ако искаш оценяване на цялата песен или на изпълнителя, това вече е друг въпрос и тогава темата щеше да е *Оценете песента на изпълнителя*. За да спестя спама казвам, че между заглавието на темата и това, което написах (*Оценете песента на изпълнителя*) има голяма разлика.
Публикувано на: Вто Окт 09, 2012 12:23 am
Whisper
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 56 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения