|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 2:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Нед Окт 07, 2012 2:30 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Не експериментират много-много с историята, но... стилистично всичко е изпипано просто перфектно. Предполагам, че инвеститорите не са и искали много-много да се експериментира с историята, щото току виж не се харесала, и не им се изплатил проекта.
Но не мисля, че това директно означава, че историята непременно ще е лоша per se.
Е, така или иначе е ясно, че анимето ще се следи.
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Пон Окт 08, 2012 12:25 am |
|
HepMu |
|
|
|
Постарали са се отвсякъде, но от първия епизод историята няма как да те грабне. Те само представиха героите...Личи си, че има какво да развиват тепърва. Та да видим докъде ще стигне
_________________ My Anime List
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Пет Окт 12, 2012 12:48 pm |
|
Whisper |
|
|
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
^ Всеки път като видя оня русия и се сещам за Shizou от Durarara~ Иначе този епизод... wut can i say; Гола мацка + бишита = wut? D: why? И... края беше... не знам дали да се смея или ... да се окажа от това аниме
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Нед Окт 14, 2012 2:04 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Ебаси помията! Чувствам се като идиот след втория епизод... А накрая сяда да им готви оня дългокос пе*ераст... Язък за хубавите ефекти при битките...
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Нед Окт 14, 2012 8:34 pm |
|
PartyMonster |
|
|
|
^^ Да бе, аз си викам- е сега ще разкрият нещо за мистерята на Широ, може и някъв супер як пауър да извади, малко драма, малко клише, но яко барнати амнезия моменти, а то какво стана...Малоумщина Ок, иди дойди да вмъкнат няколкоминутен фен сървис с мацката, ама чак пък цял епизод да се гонят по без гащи wtfff xDDDDDDDD И да- Черното куче го изкараха някъв егати мощния, ама некото го натроли като вмирисан чорап с най-тъпите илюзии Не...сериозно, не е на добре да слагат още на втория еп филърщина, когато се очаква историята да те накара да залепнеш за екрана, не само визуалните благинки. Е, дано трети го карат по-сериозно, че иначе е тъжно xD
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Нед Окт 14, 2012 9:02 pm |
|
faye |
|
|
|
Ама вие очаквате нещо от историята? Че за какво е такава анимацията, ако и пленяваща история ще са сложили -.- Каква филърщина, какви 5 лева?! Аз ли нещо не довидях или просто наистина все още нямаме история, че чак и филър да се нарекат епизодите -.- Все пак по-спокойно! Това аниме е от типа, които до половината си(че може и повече) няма да видиш кой знае колко екшън. Другото е, че очевидно е направено за женска аудитория главно, така че и гей коментарите са ненужни. Толкова ли е трудно да се гледа нещо красиво с приятна музика, без да му се търсят кусурите и да се флеймва?
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Нед Окт 14, 2012 11:15 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
>all previous posts Because EVERY good anime just HAS to be loldeep, and full of drama all the way. Има, видите ли, само една формула, и тя трябва да се следва, и ако решат да направят нещо, което да не ти бута лолдрама в лицето, то не става за нищо. Да не говорим, че хората тук явно нямат престава какво означава "мое". На мен пък този пейсинг ми хареса страшно много. Тази мистериозна атмосфера, която най-много бих я оприличил на Kyousogiga, просто ми се топи в устата. Героите са приятни, Белко не е типичната лигла MC, Черното Куче не е неприятен тейк на клишето със твърде сериозният самурай, който в следването на задълженията си не гледа много-много настрани, и Писанка рулира от всякъде. Wagahaikko, от всичко възможно. Обичам това моми... коте. Или, накратко казано, наздраве за още един сезон, където се чувствам страшно радостен как вкуса ми е напълно различен от този на всички останали в анимес-бг ако може въобще да се каже, че повечето хора тук имат какъвто и да е вкус...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|