|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 11:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Окт 10, 2012 11:21 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
aве я малко уважение тука !!! Малко R.I.P. за Дедо ! Отиде си един от най-яките персонажи в мангата Но и на най-добрите изчисленията са грешни понякога. Бащата на Зангетсу просто го преметна здраво и улови секундата в която Дедо бе най-уязвим и wide open. Смъртта беше(за разлика от тази на Тоусен) приемлива тоз път. Бякуши може и да се съвземе, но Деди,...да го изпратим в последния му път и да му благодарим за колосалното му присъствие в мангата. Остава ми един от най-любимите герои. *(тук пуска траурна музика и си забожда черно парцалче)*
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Окт 11, 2012 12:08 am |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Цитат: Бякуши може и да се съвземе... Не ми се вярва. Ще е много тъпо, ако е жив.
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Окт 11, 2012 1:54 am |
|
Jakuten de Tsuyo-sa |
|
|
|
^ това ще е възможно най-голямата простотия и пародия, която може да се случи в мангата(освен може би Ичиго да стане Бог-а ... да това е другия мах), да се надяваме, че няма да падаме чак толкова ниско. Честно казано апатията към тоя комикс отдавна е достигнал мах-а, буквално не очаквам нищо интересно но интересно, че все пак успя да ме подразни на колко перфектно място се отваря дупчицата на бичиго - баш в/у главата на баш майстора >.< М/у щях да кажа и нещо за скоростта с която се избиват герои на които сме следели развитието в продължение на 500 чаптъра ама после се сетих, че такова почти няма и затова ни пука единствено за Зараки, на когото всички тайно чакат да видят поне споменатия да вика името на меча си И едновременно с това тайната надежда никога да не се случи,че Кубо да не допрецака(допълнително,като се замислим,че дори не беше победен от истинския баш лошковец) последния "bad ass" character който му е останал ... Ичиго отдавнa не е, дори в DBZ има редуване кой ще шляпа главния лошковец по дупарата ама не и тук, тука е един - THE IMMORTAL and ALL POWERFUL BICHIGOOoooOOO. М/у някой споменавал ли е колко е удобна цялата концепция с краденето на банкайчетата, като се има впредвид че в последната масова битка остаха неразкрити най-интересните, дори и в такъв критичен момент има шанс да не ги видим .... Мисля, че са следните(както ми падне може и да пропусна някои) : Aizen ( LOOL, fuck this shit I am a butterfly I don't need wankai), Urahara, Shinji, Rose , Rōjūrō Ōtoribashi, Unohana, Shunsui Kyōraku , Kensei, Ukitake - та това са капитаните които за да са такива означава да си имат банкайчета ( спомням си, че Айзен ги беше ебнатизирал всите да си мислят,че има някакъш воден тип wankai ама ще е мега смешното тоя "гении" който е почти на нивото на Урахара и да няма wankai) + ще е МЕГА идиотското останалите вайзардчета да са седели толкова години на дупетата си и да не са достигнали, като се има впредвид, че има доста по-слаби от тях лейтенанти с wankaiчета. Тъъ да .... доста удобно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Окт 12, 2012 9:46 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ми не бих нарекъл това достойна смърт. По-скоро бих го нарекъл иемнно това което бащата на Зангетсу го нарече - тъпотия, комплексарщина и естествено стечение на обстоятелствата. Щото му е мн дълга брадата не се хийлва.. еми айде ся, сцепен на 2. Най-големия. Жалко е, но не винаги големите имат голям край, тъй че айде.. малко гадория идва ободряващо в тая манга. И к'во, Ичи счупи прозореца.. са земе да дойде със се клетката, да му я отключат лоооооооооол.... Нз какъв е тоя зеро девижън, но надявам се не е това което звучи, а по-скоро тепърва има да се сформира, просто никой не знае за това... девижън от хора, шит-камита и празнотий, които да направят final stand. Щото ако сега ми изкочат някви 5-10 никаквивци, за които никой никога не е чувал, ако не ги води Гин, ще си наплюя монитора.. не ми трябват някви дюуу екссс макиназз D= Трябват ми Айзен, ключ, и всички оцелели от всички светове + големия шеф(, на една страница с календар отдолу пфф )
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Окт 12, 2012 9:50 pm |
|
Shinigam1 |
|
|
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
|
SayanMk написа: М Нз какъв е тоя зеро девижън, но надявам се не е това което звучи, а по-скоро тепърва има да се сформира, просто никой не знае за това... девижън от хора, шит-камита и празнотий, които да направят final stand. Щото ако сега ми изкочат някви 5-10 никаквивци, за които никой никога не е чувал, ако не ги води Гин, ще си наплюя монитора.. не ми трябват някви дюуу екссс макиназз D=
Някъде не се ли споменаваше ,че тия от нулевата дивизия са някфи които мислят нещо против СС и уж казват че ги повишават в някфа тайна дивизия а всъщност ги премахват и никой повече не ги вижда . Може и някой филър да е било ако може някой да потвърди.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|