|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 4:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Доволни ли сте от Windows Vista? Публикувано на: Вто Апр 24, 2007 7:30 pm |
|
Funky-kun |
клош antisleeper |
Регистриран на: Пон Май 29, 2006 11:53 am Мнения: 1964 Местоположение: St. Gallen, Switzerland
|
пършо ще помоля тук да пишат само хора които наистина са пробвали операционната система
аз наскоро си го метнах и съм повече от доволен
+
DirectX 10
Aero Interface
Instant Search
Компютъра спира захраването при Hybernate - замества Shut Down
...
-
Цеди повече процесор и рам
Още няма драйвери за всеки хардуер
...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 24, 2007 10:08 pm |
|
Funky-kun |
клош antisleeper |
Регистриран на: Пон Май 29, 2006 11:53 am Мнения: 1964 Местоположение: St. Gallen, Switzerland
|
на p4 2.4 512 mb ram си бач без проблем и се работи на тежки програми (видео едитинг)
аз -
CPU: Athlon XP 3000+ clocked @ ~2.2 Ghz
RAM: 2x 512 DDR-400 Dual Channel
GPU: PNY GeForce 7900 GT clocked @ 450/1.44
HDD: 2x80 7200RPM RAID 0
PSU: 400 W
пак без никакви проблеми се бачка с Adobe AfrerEffects 7.0 (от това по-тежко здраве му кажи )
с нод32 + win firewall нямам проблеми откъм вируси, а и за използването на компютъра от коя да е програма се изиска разрешение от юзъра, така че вируси по-трудно ще пробият
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 24, 2007 10:35 pm |
|
Funky-kun |
клош antisleeper |
|
нещото което ме изтрещя е че самия win врякаше нод да се ъпдейтва LoL
i btw има вграден Bulgarian Phonetic
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 24, 2007 10:37 pm |
|
Lenalee |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 09, 2007 11:08 pm Мнения: 344 Местоположение: In the darkness of my mind...
|
Funky-kun написа: на p4 2.4 512 mb ram си бач без проблем и се работи на тежки програми (видео едитинг) аз - CPU: Athlon XP 3000+ clocked @ ~2.2 Ghz RAM: 2x 512 DDR-400 Dual Channel GPU: PNY GeForce 7900 GT clocked @ 450/1.44 HDD: 2x80 7200RPM RAID 0 PSU: 400 W OS: MS Win Vista Ultimate пак без никакви проблеми се бачка с Adobe AfrerEffects 7.0 (от това по-тежко здраве му кажи ) с нод32 + win firewall нямам проблеми откъм вируси, а и за използването на компютъра от коя да е програма се изиска разрешение от юзъра, така че вируси по-трудно ще пробият
И аз съм с горе долу същата конфигурация с тази разлика че съм с Radeon 9550 Асуска версия ( демек 25% по бързо уж .... )
Но съм говорила с даскала ми по КАиОС (Компютърни архитектури и операционни системи) и той ми каза че може да ми дойде слаба машината ... Смисъл аз ползвам доста тежки програми (пр: 3dsmax)
Мисля докато не upgrade-на нещо да не се навивам ...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 25, 2007 12:05 am |
|
K4HVD |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 18, 2006 9:41 am Мнения: 2192 Местоположение: In the middle of nowhere
|
Цитат: О_o Начи ако ти кажа че ако седнем половината ми клас за 1 година по добра система ще спретнем макар и не с толкова екстри...Това Вистата е просто ПОДИГРАВКА.Ако Windows се пробива лесно то за Vista ви трябва само GSM....Толкова по темата от мен.
Мои, ше ме прощаваш ма не си прав, Vista в момента е една от сигурните системи със затворен сорс. Днеска по информатика точно това обсъждахме. Нашия професор е участвал в официалния тест на V. за България направен на 90 PC-та. Са при положение че преподава Защита на информацията сигурно разбира нещо от въпроса. Та доста ми отвори очите. Аз V. досега не съм използвал но определено ще зема да я тествам. Сега не мога да ти цитирам сичко дословно, но 2 часа се V. обсъждахме и имайки предвид че повечето колеги са Linux потребители (със се професора) всички я похвалиха. Не че омаловажавам мненията по нагоре от мойто, но все пак има много аспекти малко над нивото на средния потребител за които не предполагате (вкл и аз де щот и аз съм си ламус). Та доста компетентни мозъци се събраха и доста мнения чух и смело мога да твърдя че заставам зад "Да". Недостатък е че наистина е доста хишна, ще има доста проблеми на хора с по слаби машини и поне о6те 3-4 месеца докато software компаниите пренапишат програмите си (доста голям % програми и драйвери вървящи на XP не бачкат на V.) за V.
_________________ Най обичам гол по плажа аз да тичам ! ! ! Мечо пух: Колкото повече, толкова повече. И каза Господ: Да нямаш друг Георги освен мене и неспоменавай напразно името Жоро.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|