|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Magi: The Labyrinth of Magic (есен 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 09, 2012 10:42 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Magi - първи епизод. Шарено с прекрасна анимация и любопитен сетинг. Мисля, че за продукцията на това аниме са хвърлени доста пари. Диалозите и поведението на героите обаче леко разочароват и клонят към безумие, а в най-напрегнатите моменти протагонистите имат навика да му дръпнат серия от мотивиращи и морализиращи речи, докато антагонистите ги чакат да се наприказват. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Дразни ме малко и сеюто на Аладин. Тази мацка не се и преструва, че играе момче. Историята засега не е нищо особено и бъка от шоненски глупости, но потенциално може да се развие в нещо по-мащабно и по-епично. Ще го следя заради шаренията и заради атмосферата, която ми напомня малко за класическото Sindbad no Bouken от 1975.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Magi: The Labyrinth of Magic (есен 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 09, 2012 5:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Страхотно аниме! Много яка атмосфера, сеюта, арт, саундтрак... всичко много ми харесва. Определено ще се следи и дано не го оплескат, а да си е по мангата.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|