Дата и час: Пон Фев 24, 2025 11:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Помощ! Търся български AMV-тa.
МнениеПубликувано на: Пон Окт 08, 2012 8:26 pm 
Аватар

Здравейте, от доста време се чудя, дали няма някъде повече AMV-та с български песни? Не говоря за чалги и други такива гаври... Ами за хубави песнички. Та общо взето имам 2 въпроса : Дали има някъде събрани на едно място повечко или всички бг AMV-та (под бг AMV-та разбирайте само с бг песни) и дали някой AMV мейкър ще се навие да прави клипчета с песни от родината (абе... с песни дето аз му дам :D Че много ми се гледат клипчета с тези песни и съм сигурен, че ще станат хубави)

Изображение
 Профил  

Заглавие: Re: Помощ! Търся български AMV-тa.
МнениеПубликувано на: Пон Окт 08, 2012 9:07 pm 
Аватар
Културовед

Имаше няколко амв-та с български песни, но са доста стари. Това което ми идва на ум е това:

Може и да си го чувал, то е известно из тия среди.
Друг вариант е да търсиш из vbox/youtube, защото там са едно по-затворено общество (и аз не знам).

Относно това да дадеш на някой песен и той да направи амв по нея - Абсурд. Не вярвам някой да се навие просто ей така да прави амв по песен която някой друг му даде.

МнениеПубликувано на: Пон Окт 08, 2012 10:18 pm 
Аватар

Бе ако песента е достатъчно яка може и да се навием :P

Я кажи кои песни ти са в главата, пък хората ще преценят ;) А и ти също можеш се пробваш да правиш, тъкмо имаме нужда от повече нови амв мейкъри ;)

Иначе ей ти два на Марио ака Funky-kun:
http://www.animemusicvideos.org/members ... p?v=116696

http://www.animemusicvideos.org/members ... p?v=124730

МнениеПубликувано на: Пон Окт 08, 2012 11:30 pm 

Аз съм навит да му направя амв с избрана от него песен. Щом си плаща...

Ето още едно с бг песен:

МнениеПубликувано на: Пон Окт 08, 2012 11:48 pm 
Аватар
клош antisleeper

Ето още едно от Arianda:

http://www.animemusicvideos.org/members ... p?v=158771

Сигурен съм, че изпускам още някое, но не мога да се сетя кое... :hmm:

EDIT: FUCK, MAN! КРЪВ ПО ПАВАЖА!!!

http://chise.ludost.net/AMV/Bunkasai200 ... A_HTCT.wmv

=)) =)) =))

МнениеПубликувано на: Чет Окт 11, 2012 10:07 pm 
Аватар

И двете амв-та дето ги пратихте съм ги гледал :) Благодаря все пак. За плащане... трудно брат :huff: :D А за песните... Ето няколко
Drunk - Аз съм този
Бате Пешо - Ти и аз
Бате Пешо - Сълзите
Криско - Щото е маймуна
Бате Сашо - Цената на истината

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 12, 2012 12:24 am 

Aaaa, с на Дриско песните амв-та не права! Ше дойде момчето да ми крадне колата, че го забуам с голем'те баници...

Иначе браво. Сега остава някой да се навие да си отдели от времето да направи амв за едното "благодаря". Ама и да е хубаво!

МнениеПубликувано на: Съб Окт 13, 2012 7:18 pm 
Аватар

Брат... Като те слушам ти правиш нещо винаги, за да получиш друго нещо. Материалист... Не всички са като теб и не трябва да са като теб. Не трябва да търсиш изгода от всяка песъчинка. Т'ва е все едно всички от фенсубинга да се откажем, защото не ни плащат... Тъпа логика, ако ме питаш.

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 13, 2012 9:35 pm 
Аватар

ma4oka написа:
Брат... Като те слушам ти правиш нещо винаги, за да получиш друго нещо. Материалист... Не всички са като теб и не трябва да са като теб. Не трябва да търсиш изгода от всяка песъчинка. Т'ва е все едно всички от фенсубинга да се откажем, защото не ни плащат... Тъпа логика, ако ме питаш.

така като чета предполагам, че си още ученик? Гимназист в най-добрия случай. Нека тогава да обясня защо Perfect-blue е написал това, а и не само той:

Повечето амв създатели тука, които правят свестни клипове (и повече от свестни) са вече големи хора, хора с работа, други следват висше образование, някои може би са и със семейство. За такива хора времето е ценно, защото покрай всички изброени неща най-вероятно е и в недостиг. Дори и амв създаването да ни е любимото хоби, това също изисква време (и то много), затова и за да хвърлиш толкова труд и толкова време за един клип, трябва да имаш стимул, мотивация, за да го сториш. Едното "браво" не е мотивация, или поне не достатъчна, за да се захванем ей така да правим клип, още повече клип с нечия друга идея. Представа си нямаш колко запланувани амв-та имаме, поне съм сигурен за една голяма част от създателите тука. АМВ-та, които може и да не видят реализация поради изброените причини. След като нашите собствени идеи не получават нужния приоритет за да им се обърне внимание, ти трябва да предложиш нещо повече от едно "благодаря" за да получиш това, което искаш - в случая АМВ с българска музика.

И с фенсуба ще се случи така, ще започнеш работа, ще започнеш някое здраво висше, което ще ти изпие времето, и изведнъж ще стигнеш до това да избираш - да се видиш малко с приятели, с приятелката си, да отпуснеш малко, или да правиш субтитри на новите епизоди, нещо, което отнема много време. И съм сигурен, че знам какво ще избереш.

Не хвърляй обвинения наляво-надясно кой бил материалист, кой търсил изгода и т.н., а се замисли малко над това какво искаш от хората и какво даваш в замяна ;) Идеята ти за бг амв е яка, това е нещо, което много хора се опитват да следват, и аз също много я подкрепям. Но просто ако очакваш някой да даде времето си и труда си за тази идея, без да получи нещо в замяна, ще си останеш с очакванията, сори.

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 10:17 pm 
Аватар

Хмм... Като цяло ще се радвам и на каквито и да е АМВ-та с български песни, а и има един що-годе добър амв мейкър на 14, не се занимава с много работи, само с амв-та и училище. Говорих с него дълго време, но не иска да направи, защото си мисли, че понеже е с бг музика и няма да има толкова гледания колкото другите. Та като цяло - да, наистина за нещо, което ти взима време трябва да има отплата по-голяма от "благодаря", но пък и от самото началото това е просто идея, не задължавам никой и се надявам да попадна на някой дето си търси музата из форума на анимес и случайно попадне на тази тема :)

Изображение
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]