Тоя филм точно показва 'логиката' на американците. Ммм..хайде да направим филм. Да вкараме няколко екшън мумии и да ги накараме да се бият срещу лошите. Ще спечелим много пари понеже обществото ни е тъпо и светът ще го хареса защото другите си мислят, че сме яки. Празен филм.
_________________ A man who can't hold to his beliefs is never more than pathetic, dead or alive. - Saito Hajime.
Заглавие: Re: Филм: The Expendables 2 (2012)
Публикувано на: Чет Юли 26, 2012 4:59 pm
The Dark Knight
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
Този филм е създаден за екшъна,мисля че самия факт че са вкарали толкова известни актьори играещи предимно в екшън филми го доказва.Аз ще го гледам на 100%,не очаквам чудеса,а просто да се изкефя за час и половина.
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
Филмът е страхотно кинопреживяване с приятели - размазахме се. По-малко екшън от първия филм, но повече просташки хумор - точно квот ти тряя. По едно време се чуваше бекграунд няква песен на Азис и Устата, умряхме си от смях. Иначе, много българска реч - "Ей ся ше ви изнасиля!"
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
Преди да вляза на прожекцията на "The Expendables 2" гледах "The Bourne Legacy" и бяха ужасно депресиран от него.... Expendables 2 никакво впечатление не ми остави, може би само този момент.
Този филм беше една голяма пародия на оригиналните кастове на всички актьори във филма.
Като изключим това, филмът беше само една голяма престрелка с оръжия и танкове... нищо повече.
_________________ Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
Много силен филм! Буквално извираше сила от сценария и от дядовците. Шегите с актьорите бяха адски добри Въпреки, че може би нямаше да ми е и наполовина толкова смешен, ако не говореха толкова много на български. Който е някаква смесица между унгарски и български всъщност
Публикувано на: Съб Окт 20, 2012 7:13 pm
The Dark Knight
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 73 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения