|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 8:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Съб Окт 06, 2012 12:08 am |
|
krish |
|
|
|
И за напред ще има едни такива несвързани прекъсвания, но в аниме си е друго, отколкото в манга. Супер си беше първия епизод. Този сезон бая неща ще захапя да гледам, и то такива които исках наскоро да имат анимета.
Последна промяна krish на Нед Окт 07, 2012 12:55 am, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Съб Окт 06, 2012 9:17 am |
kratos |
|
|
|
Чудесен първи епизод ! Много яка атмосфера се изгради в първия епизод, арта е супер красив.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Съб Окт 06, 2012 3:26 pm |
|
Whisper |
|
|
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
Не ме израдва много :/ Някакси беше ми meh... Но пък бишита <3
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Нед Окт 07, 2012 12:52 am |
|
TsukiAkari |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 09, 2011 7:46 pm Мнения: 932 Местоположение: SPACE
|
Началото беше откровено тъпо, което пък ми попречи да гледам по-задълбочено анимето. По едно време се чудех за какво говорят. К'ви отсъстващи ученици, к'ви пет лева.. Въобще не осъзнах, че имало тайм-скип. Усетих се чак на сцената с гроба на сестрата: "Тая пък кога умря?!... ааааААА!" И това беше моментът, когато ми стана интересно. Да не забравим русият е точното въплъщение на човек, който ще спаси света! Ама това аниме ми се види леко twisted, така че може нежничкият ни брюнет да се отдаде на мрачни мисли, а русичкият в действителност да спаси света.. xD Но вероятно говоря пълни глупости и двамцата ще си останат приятели докрай... Така де, ще се гледа. Все пак - БИШИТА! <3 ;p (и сериозно трябва да почна да помня имената вместо цвета на косите )
|
|
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Нед Окт 07, 2012 1:00 am |
|
PartyMonster |
|
|
|
Ми...обещаващо е май. Хареса ми арта, героите изглеждат..добре, смисъл супер бишита-приятели, ама откъм персонажи съм още dunno. Ама Йошино , ако не се окаже убиеца накрая, те па на / нищо против клишето, нали ни трябва зла драма и лицемерие, което да им разкъсва душите и подобно xD / Нека гледаме как приятелството им се клатушка към омраза и отмъщение :3 oh so evil А и на пръв поглед тия магьосници са ми сложени като манджа с грозде в историята, но си е яко де, suрahpowahs винаги правят битките няколко нива по-готини
|
|
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Нед Окт 07, 2012 3:22 pm |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
Сега,и седмата зона започна що-годе добре,но после Хората се превръщат в металоидна субстанция,но главният герой е невредим.Изобщо не е generic,но заради вещерката по гащи ще го следя.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Пон Окт 08, 2012 12:29 am |
|
HepMu |
|
|
|
От първи епизод освен да кажа, че ще се следи... То това ясно Все пак е по-сериозно аниме, някакви фантасмагории се случват. Въобще - иска ти се да научиш "ВТФ беше това".
_________________ My Anime List
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Пет Окт 12, 2012 12:27 am |
|
Whisper |
|
|
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
Този епизод беше... по-добър от 1вия >; I think... Историята върви добре... Русокосият е некъв suicidal~ Hope it will get even better~
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Пет Окт 12, 2012 2:17 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Изтъркано до скъсване. И все пак, нещо вътре в него ме бодна да го гледам.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|