|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Сеп 29, 2012 11:20 pm |
|
isena |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
^ Juhabah, His majesty, The Emperror...etc . btw името му се спелува Yhwach , което е малко иронично, защото напомня на YHWH, което е абревиатурата за Яхве - еврейското име на Господ. Евреин води нацисти... Донякъде е разбираемо, защото всичките куинши items и атаки или защити имат по нещо божествено или църковно в имената си...
_________________ ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Окт 02, 2012 8:42 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Спри, лесно е. После мисля, че ясно се разбра за какво бяха тия първите страници, макар че и аз първоначално се чудех какви пък са тия, но после всичко си дойде на мястото. Слаба глава като цяло. Дано по-скоро Айзен излезе и да покажат онзи при Ичиго... дано да е Гримджоу, че не искам още нови персонажи в мангата, които се появяват като гръм от ясно небе! П.С. Аз пък какво чета... Мисля, че за братята говореше... Моя грешка. Между другото аз панелите си ги разбирам чудесно, не знам за вас.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|