Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 12 [ 180 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 24, 2007 2:22 am 
Аватар

Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
Aerith написа:
Не съм му голяма фенка на Джун ...при положение, че съществуват такива сладури като Akanishi Jin, Matsuda Shouta, Kamenashi Kazuya, Koichi Domoto, Ikuta Touma, Kazuki Katou, Yamapi, Oguri Shun, Takizawa Hideaki and so on .... :roll:
Ми не ме блазнят толкова :mrgreen: Готини са повечето, но Каме никога не съм го виждала като красавец, а Тоума...о, Боже....само като се сетя на какво приличаше в HYD2 и тръпки ме побиват :crazy: Да не говорим, че държанието му на hyper-assertive тип крайно отблъскващо ми действаше. Пък Шоута и Шун като са по-готини що не са в главната роля? :P Бтв, в духа на гореизброените бишита, какво не харесваш на Джун, че да предизвика такава бурна анти-фенска реакция? :)

InuYasha_F написа:
Може ли някой да ми обесни на втори сезон 1 епизод,е на три части има и една програма дадена,обаче не знам как да я подкарам
Като стартираш програмката, ти се появяват разни бутони: Split, Join, Compare и т.н. Кликваш "Join" и ти излиза ново прозорче. Там цъкваш ма бутона "Input File" и оттам трябва да намериш файла с първата част на филма (той завършва с .001 накрая) Даваш му "Open" и програмата автоматично намира другите части и ги свързва (за да се получи, и трите файла трябва да са в една и съща папка). Като приключи процесът, в същата папка се появява целият файл и вече можеш да изтриeш частичните файлове. Ами, това е :) Обяснението е по-дълго от самото действие :lol: Ако нещо не съм explain-нала както трябва, питай :wink:

И да не забравя, по молба на zdzdz ето ги ОСТ-овете и на двата сезона :arrow:
http://www.bgshare.com/get_2d77025569dd ... bf293.html
http://www.bgshare.com/get_25ad9b55b980 ... 66a54.html

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 24, 2007 5:20 am 
Аватар

caprice06 написа:
Aerith написа:
...Akanishi Jin, Matsuda Shouta, Kamenashi Kazuya, Koichi Domoto, Ikuta Touma, Kazuki Katou, Yamapi, Oguri Shun, Takizawa Hideaki[/b] and so on .... :roll:
Готини са повечето, но Каме никога не съм го виждала като красавец, а Тоума...о, Боже....само като се сетя на какво приличаше в HYD2 и тръпки ме побиват :crazy: Да не говорим, че държанието му на hyper-assertive тип крайно отблъскващо ми действаше. Пък Шоута и Шун като са по-готини що не са в главната роля? :P Бтв, в духа на гореизброените бишита, какво не харесваш на Джун, че да предизвика такава бурна анти-фенска реакция? :)

Първо - реакцията ми хич не е толкова анти-фенска, колкото я описваш (просто има неща, които много силно ме дразнят, относно Джуни) ^^ . Второ - повечето, които съм ги изброила по-горе, не съм ги сложила, щото са единствено някакви КРАСАВЦИ и не могат да се похвалят с нищо друго ... Да съм казала, че Тоума е красавец ?! Казах, че е сладур ...и ти, ако си го гледала само в една драма и от една роля съдиш и преценяваш за него :? А, че ти никога не си виждала Каме като красавец, не значи, че не е ...аз определено го виждам :lol: Шота едва в последния си сериал (в който да му се чудиш как са му дали главната роля направо (сигурно щото Матсу Джун е бил зает =)) ) блесва като такъв -- но в Хана имаше много ярко присъствие, ако и да не бе в главната роля ... Шун няма к'во да го коментирам, красавец си е ...ако Алексис не ми го бе показала навремето, никога нямаше да хлътна по драмите / просто си беше любов от пръв поглед, вероятно щеше да е друго, ако първо ми бе показала Джун :lol: ).

И като завършек -- какво толкова не ми харесва в него?
Амиии вярно, че в Хана играеше добре (а и в няколко други сериали), но определено само това... А като разбрах, че ще участва в Boku wa imouto (:Shock:) ...Никак, ама никак не го виждам в ролята на Yori ... Не знам защо толкова го харесват, че да го пъхат навсякъде ...този факт малко, не, много ме дразни ...а особено мнения от рода : 'Wow, MatsuJun is in it ? I'll definitely watch it!' 'Не съм чела мангата и blah-blah, обаче щом е заради него, ще го гледам' :?
Иначе и като излъчване не ми харесва, странна ми е физиономията му -- гледах няколко негови снимки и на 2 от тях беше :love:, обаче в останалите 1300 :lol: . И последно, в Хана играеше страхотно, в Бамбино! няма абс. никакъв напредък :roll:, but i'll still watch it because it's MatsuJun after all. :love: =))

Леле, какви ги дрънкам в 5:00 сутринта, не е истина :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 24, 2007 7:50 am 
Аватар

Стига драми , искам екшън или фантастика :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 24, 2007 9:08 am 
Аватар
Модератор

Arigatoo for the OST

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 24, 2007 6:24 pm 
Аватар

Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
kujiro написа:
Стига драми , искам екшън или фантастика :mrgreen:

uber crazy fan gilrs, I just can't understand them :)

btw - kujiro погледни Sh15ya. Дорама - екшънче/трилър. Аз го почнах, но нещо не го догледах, но на теб може повече да ти хареса

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 24, 2007 7:35 pm 
Аватар

Не знам за вас но това ми е първия японски сериал който гледам и да ви кажа много съм възхитена,страшно ми хареса като цяло.На няколко пъти щях да се раплача,нямам думи да опиша колко се зарибих!!!!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 24, 2007 7:42 pm 
Аватар
Модератор

BgShare:
Arashi - WISH (Hana Yori Dango).mpg:dance:
Ai Otsuka - Planetarium [DVD RIP] (Hana Yori Dango).avi
:spinin:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 8:13 pm 
Аватар

Имам въпрос,как се казва песничката,която пускат от време на време,започва с Arigato.... :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 8:20 pm 
Аватар

Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
Utada Hikaru - Flavor of Life

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 8:31 pm 
Аватар

Тенкс :watermelon:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 9:09 pm 
Аватар

Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
Mika-chan, ако търсиш песничката, виж първият пост на тази страница (моя де :P ). В края му има 2 линка за ОСТ-овете на сериала. Във вторият е тази песен, даже в 2 варианта :wink:

Sauron написа:
uber crazy fan gilrs
Упс, разкриха ни :mrgreen: Всички по окопите!!! =))

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 9:26 pm 
Аватар

Ех...любов, любов.... :) Свърших първата част.Много ми хареса.Эареди ме с много положителна енергия...Благодаря!

Whatever doesn't kill you simply makes you stranger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 27, 2007 3:30 pm 
Аватар

Nyaaa аз сега гледам вторият сезон! :love: Много ме кефи семейството на Тсукки! :P Големи сладури...
А за Матсумото Джун...кефи ме,независимо от това дали може да играе или не.В Hana Yori Dango ми харесва и толкоз :mrgreen:
Само в сериали ли играе?Я кажете някой филм с него ако има,да видя дали наистина е толкова бездарен :lol: Сега се сещам че се очакваше един друг сериал със него - Boku no imouto koi ni suru...or something like that :oops: Излъчва ли се вече?И по-важното - превежда ли го някоя група?

Обаче много се надъхах да изгледам анимето и да прочета мангата! 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 27, 2007 11:54 pm 
Аватар

Сега гледам втори сеэон.На 3 епиэод съм...., но ме е страх да го гледам...Нещата не се раэвиват така както искам...Но май ще се престраша....вярвам, че накрая всичко ще се оправи...Трябва!Изображение

Whatever doesn't kill you simply makes you stranger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 28, 2007 1:34 pm 
Аватар

Не се тревожи за края,заслужава си

Наистина беше много добър

Бтв тоя филма Бамбино излезнал ли е или не е субнат щото аз намерих нещо в youtube :o

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 12 [ 180 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]