Тегля и ги паза за ся иам само 150 ГБ,ама ко да праа неам пари за дискове да ги врътна(то има де,ама таа пиячка неа как сес) и затфа си ги паза в Харда и гледам,гледам и така за сега
Публикувано на: Нед Апр 15, 2007 9:02 am
White_Shark
Аз го трия чак като ми изпише че нямам повече място на компа Иначе с мойта скорост нямам проблеми да го изтрия и да си го сваля пак ако ми се догледа - обикновенно е по-малко от 10 мин свалянето
Заглавие:
Публикувано на: Нед Апр 15, 2007 11:47 pm
Furian
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 11:50 pm Мнения: 146 Местоположение: The Emerald Dream
тегля...гледам...ако имам място осатва за малко, ако не директно в коша. Засега не съм записвал нито едно аниме на диск/двд, но може да зпочна да го правя.
Начи,аниметата,които тегля минават през 3 етапа: 1-тегля и гледам 2-трия 3-след като съм изтрила сериите на анимето и изпразня кошчето,разбирам каква фатална грешка съм направила и се сещам колко време съм ги теглила
Публикувано на: Нед Апр 22, 2007 10:17 pm
Luz_Terin
Регистриран на: Вто Сеп 26, 2006 12:34 am Мнения: 31 Местоположение: В Ада
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 32 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения