|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Нед Сеп 16, 2012 3:00 pm |
|
hellcreep |
|
|
|
Абе мани... ако накрая сложат някаква глупост като финала на Lost направо ще трябва да се хвърля от терасата. Но поне засега ми се струва, че нещата ще се развият добре. Относно недоразвития титан, на мен ми е по-интересно да разбера дали не е някакъв експеримент върху някой човек или нещо друго се е случило Шантава работа... Откакто почна тая работа с стената всичко стана още по-странно А пастора няма какво да го коментираме, според мен ще има нещо общо с бащата на Eren. Ако не се бъркам той имаше някакъв пръст в превръщането на хора в титани и т.н.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Сря Дек 05, 2012 12:00 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Уоу в тая манга човеците нямат никога почивка - а да са спечели и бам в следващата картинка или вече са в устата на някой грозен титан или от гората посред нощ (когато уж се движат единствено заради слънцето или нещо такова) изкачат цяла армия от изроди, извикани от Чубака Майтапа настрана мангата е супер, единствено ме дразни как всичките герои си приличат и все трябва, докато чета главата, да спирам и да търся кой нарисуван типаж е, и как му е името Много кофти, че е месечна много въпросителни има, а бавно идват отговорите
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Сря Дек 05, 2012 9:58 pm |
|
hellcreep |
|
|
|
Става, че анимето ще е пълна трагедия като всяко друго от подобен характер. Ако наистина направят такова нещо сигурно ще е някаква пълна простотия с 12 епизода дето ще иска само с името да се продава или пък няма да има нищо общо с мангата което съм 90% сигурен, че пак ще бъде пълна простотия. Както спомена в мангата все още нищо не се е развило като хората и тепърва ще идват най-интересните обрати. Ама и тоя Чубака как метна камъка
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|