TheUnknownOne написа:
Хмммммм....
Вие как си го представяте тва...
Ичиго налазва ЧАДО докато спи, погалва устните му с неговите и
казва : "Чадо,... Ю ноу ай уилл олуейс протект ю..." и Чадо се
изчервява (което не успяваме да разбереме щото Чадо е мангал)... и
почват да се ядат и пръска от оная неестествено-лепкавата лигичка...
И влиза Бякуя (с който Ичиго се е чукал снощи) И в шок вижда кво
става... и само ОП ! сълзичка... обръща се и много бързо тръгва
надолу по коридора... остава само там сълзичката (знаете ефекта)...
Ичиго го гони, настига го, хваща го за ръката (чува се *Хващ* и
точно нали на ръцете им зуум ин за 1 секунда)... и му казва...
"Бяку-Кун... Ай ем а янг Шинигами... Ай нийд то плей Дъ фиълд фор а
литтъл бит бифор Ай сетъл даун уит самбади..."
*бяку сълзичка пак*
"...ОБИЧАМ ТЕЕЕЕеееЕеЕЕе"
*Сенсърд*
....Нот Кауай
Хехе ... ами аз лично съвсем лесно си го представям това ... макар и по леееко по-ралистичен начин ... съобразявайки се повече с характера на героите (доколкото това е възможно в едно yaoi въображение разбира се
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
)! Хайде например взимаме втората двойка ... така и така си почнал ... че и на английски ... прекрасно ...
- "Byakuya ... kisamaaaa ... stop looking down on me!" His beautiful cat-like eyes were set a flame drowning deep into dark abyss-like ones. The raven-haired man just looked back at him impassively and a barely visible smirk played on his thin lips.
- "Are you so eager to prove youself to me? I didn't know you were so much into pleasing me!?"
- "This is not what I ment!" The fiery boy hastily shouted back trying to hide the blush which was slowly crawling to his cheeks. Why couldn't he keep his composure with this particula man? "I'm a shinigami just as you are!"
- "You? A shinigami? Don't make me laugh brat!" Byakuya leaned down and his soft breath spilled on the benumbed boy's burning face. "You don't have the right to call yourself like that for another 100 years!" He stood bent like that ... their flickering eyelashes almost touching ... enjoying the confusion rulling Ichigo's face. Something made the man's unshakable hand turn into a fist from the sudden realization - this face was cute ... too cute!
He turned as if he had been stung from a bee ... escaping the deep colorful eyes piercing right through him ... an audacious thought making him hold his breath ... he had just felt like kissing those soft pink lips which were pouting at him so sweetly at the moment!
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
И айде да не продължавам че накрая ще трябва да седна и да си спазя обещанието за фика по Bleach който съм обещала на yaoi дружките