|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 8:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Апр 20, 2007 6:59 pm |
Isamashii |
|
 |
|
Мога ли да те помоля да ги качиш някъде или да ми ги пратиш? Кажи само какво да правим...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Апр 21, 2007 10:39 pm |
Isamashii |
|
 |
|
Добре, благодаря ти много! Кажи ако мога да направя нещо да помогна! Да знаеш че ти дължа услуга...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Апр 23, 2007 11:07 pm |
 |
HollowMan |
|
 |
Регистриран на: Съб Апр 29, 2006 3:39 am Мнения: 691 Местоположение: EXILED
|
еми след цял ден нерви в4ера така и не успях да му фана цаката на тъпия ъплоуд в датата  и за тва ги ка4их в MEGAUPLOAD, дано там ти вършат работа...
тва ся е албума 17 от 1998, след малко ще ка4а и този с Angel  , и др. квото намера, ок...
междувременно ако има някви недуразумения, казвай...
Seagull Screaming Kiss Her Kiss Her - 17
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Апр 23, 2007 11:31 pm |
 |
caprice06 |
|
 |
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
HollowMan написа: еми след цял ден нерви в4ера така и не успях да му фана цаката на тъпия ъплоуд в датата  и за тва ги ка4их в MEGAUPLOAD, Малко съм след дъжд качулка, но защо не качваш в bgshare.com ? Аз там качвам със средна скорост 1.7МБ/с, докато на дата.бг не стигам повече от 200КБ/с и то при положение, че нетът ми е на Хоумлан и датата ми се води фтп.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Апр 24, 2007 1:07 am |
 |
HollowMan |
|
 |
Регистриран на: Съб Апр 29, 2006 3:39 am Мнения: 691 Местоположение: EXILED
|
caprice06 написа: Малко съм след дъжд качулка, но защо не качваш в bgshare.com ? Аз там качвам със средна скорост 1.7МБ/с, докато на дата.бг не стигам повече от 200КБ/с и то при положение, че нетът ми е на Хоумлан и датата ми се води фтп. 
cause i'm a n00b, that's why
anyways, thank you. i, to be perfectly honest, was not aware of that option, so you were most helpful. i shall now upload the rest as follows...
PS:(sry за английския и) един въпрос:
ако кача всичко, което имам (most of their releases that is) в bgshare.com, ergo в бг пространството, може ли да пусна отделна тема във "Връзки", or would it be entirely unnecessary?...
For i do like the band, that is the sole purpose of my inquiry...
EDIT: в bgshare.com: Seagull Screaming Kiss Her Kiss Her - Sweet Home
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Апр 24, 2007 1:40 am |
 |
caprice06 |
|
 |
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Не, не можеш, даже напусни този форум и никога повече не се връщай или ще получиш бан по IP
Сега сериозно, можеш, разбира се  Така даваш възможност и на незапознатите да разберат за групата. В темата можеш да си слагаш линкове, инфо, снимки и т.н. А и още нещо - в раздела за азиатска музика и кино няма отделни теми за дискусии и връзки - всичко е на едно, така че можеш да си пускаш линковете в темата и едновременно с това да си обсъждаш, коментираш и пр.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Апр 28, 2007 8:35 am |
Isamashii |
|
 |
|
Мерси за линковете! Като качиш още неща кажи!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|