|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 8:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Умеете ли да прощавате? Публикувано на: Пон Сеп 10, 2012 12:42 am |
|
Samurai-Mandrake |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 23, 2012 8:13 pm Мнения: 71 Местоположение: Deep Inside of Me
|
Известно време мислих по един въпрос. Въпроса за прошката и се чудих как ли ще е при другите хора, защото аз не съм човек, който лесно прощава. Всъщност никак даже, но все пак установих, че зависи от човека на когото трябва да се прости. На по-близки до сърцето хора по-лесно се прощава, а на хора дето не са ми близки... много трудно, да не кажа никак. Все пак сме хора и правим грешки, понякога умишлени, а понякога и подведени от други хора и обстоятелства. Затова предварително си казвам - Зависи на кого. Гласувайте и си кажете мнението: "Умеете ли да прощавате?" и ако може се обосновете.
_________________ ... & the road becomes my bride ... & the pain becomes my life ... & the loneliness broke the signet ... & the Mandrake goes insane ... & leave me alone full of pain ... & I'm diving in a rain ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Умеете ли да прощавате? Публикувано на: Пон Сеп 10, 2012 8:03 pm |
|
Samurai-Mandrake |
|
|
Регистриран на: Чет Авг 23, 2012 8:13 pm Мнения: 71 Местоположение: Deep Inside of Me
|
Love child написа: Тази тема не е ли същата като viewtopic.php?f=49&t=49102 ? Ми аз прегледах всички теми и ми се струва, че тази е с по-различен акцент. Пък и има анкета (ако това може да е някакво опрадание). Според мен на въпросната посочена тема, акцента пада на "Има ли смисъл от прошката и защо има смисъл от нея", докато в тази "Умеете ли да прощавате и на кого да или на кого не и защо" . Има разлика, не мислиш ли? Надявам се да съм успял да се аргументирам.
_________________ ... & the road becomes my bride ... & the pain becomes my life ... & the loneliness broke the signet ... & the Mandrake goes insane ... & leave me alone full of pain ... & I'm diving in a rain ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Умеете ли да прощавате? Публикувано на: Сря Сеп 12, 2012 10:10 pm |
|
Borrator |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 05, 2011 2:52 pm Мнения: 961 Местоположение: София
|
tracK написа: зависи за какво, другото има малко значение, но за какво е важно но обикновено се намирам да прощавам лесно. дори да съм се ядосал много и да съм решил да не прощавам, ако човека се извини и видя, че наистина съжалява, 5 секунди по-късно откривам, че хич не ми пука
|
|
|
Заглавие: Re: Умеете ли да прощавате? Публикувано на: Нед Сеп 16, 2012 12:41 am |
|
Samurai-Mandrake |
|
|
|
Borrator написа: tracK написа: зависи за какво, другото има малко значение, но за какво е важно Лично за себе си открих, че е много по-важно "на кого" отколкото "за какво". Помисли си пак и се убеди, че може да си пропуснал някой много важен и близък човек за теб. На някой, който не ми е близък мога да не му простя и за дреболии, а за човека до мен мога да му простя... айде да не задълбаваме в конкретни примери, но наистина неща, които на никой друг не бих ги простил. Странно, но факт.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Умеете ли да прощавате? Публикувано на: Сря Сеп 26, 2012 3:17 pm |
|
elvenom |
|
|
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
Цитат: На кой му хрумна таз проста идея, че с прошка безумна добро ще посея?
Прощавайки сляпо с напразна надежа, във нокти на ято от мъка отвежда. Не прощавам и не забравям.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Умеете ли да прощавате? Публикувано на: Съб Сеп 29, 2012 12:27 am |
|
Funkedelica |
|
|
Регистриран на: Съб Май 02, 2009 3:31 pm Мнения: 272 Местоположение: Dalaran
|
Да,но винаги си имам едно на ум за този човек.Веднъж предал,излъгал пак ще го направи.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|