|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:31 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Hajime no Ippo (есен 2000) Публикувано на: Пон Мар 28, 2011 4:16 pm |
|
SelBy |
|
|
Регистриран на: Сря Юни 09, 2010 4:57 pm Мнения: 851 Местоположение: Beyond the Grave
|
Така и аз да се разпиша... Анимето е супер, въпреки, че има доста измислици, които в реалния бокс не съществуват(все пак съм тренирал и мога да кажа) - например някой удари като смаша на Сендо, фликъра на Машиба и ония въртящия на дъртия шампион, както и това, че са супер издръжливи, но това осавям настрана, все пак е аниме. Термините като цяло са доста верни, явно автора разбира от бокс и това ми хареса. Комедията беше адската, много смях имаше. От персонажите като стил на боксиране симпатизирам най-много на Мията, тъй като и аз съм с подобен стил(аутбоксър - гледам да съм бърз, повече работа с краката, да избяхвам ударите и да правя контри в точния момент). И мене като него все ме настъпват . На моменти ме подразни, че се мъчиха да копират Роки, особено при победите на Иппо и почваше една мелодия стил Роки, ама им прощавам . Като цяло много добро, много тръпка и надъхванe ;] Друго, друго... май няма друго. Оценка 10/10 Rampage написа: От една страна,мразя бокса като спорт.Просто не смятам за интересно да гледам как двама мъже се блъскат като бикове на ринга. Блъскането като бикове не е бокс, по-скоро бих го определил като ММА! Бокса е 90% техника и 10% блъскане(поне според мен).Е разбира се говоря за тренировки, на професионално ниво вече е опасно.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hajime no Ippo (есен 2000) Публикувано на: Вто Май 01, 2012 10:17 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Тъкмо си довърших реуоч-а, и видях че са минали 3 години откак съм го гледал за пръв път. Интересно как лети времето :3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hajime no Ippo (есен 2000) Публикувано на: Вто Сеп 11, 2012 10:11 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Току-що гледах 57 епизод Дате срещу Ипо и направо щях да ревна по едно време! Толкова силен епизод, че просто нямам думи... Решаващият момент с удара на Дате-сан в сърцето на Ипо аз, както всички в публиката в епизода, бях също със зейнала уста! Епичен епизод!!! То за мене цялото аниме е епично! Надявам се в анимето да има втори сблъсък между Дате и Ипо.
|
|
|
Заглавие: Re: Hajime no Ippo (есен 2000) Публикувано на: Чет Сеп 13, 2012 3:38 am |
|
Rampage |
|
|
|
Fuck, трябва да си направя един реуоч, че взех да позабравям някои работи.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Hajime no Ippo: Rising (есен 2013) Публикувано на: Пон Сеп 02, 2013 2:06 am |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Заглавие: Hajime no Ippo: Rising Жанр: Екшън, Комедия, Спортно, Шонен Вид: ТВ Серии Епизоди: ? Продукция: MADHOUSE Период на излъчване: От 06.10.2013г. до ? Линк към AniDB и MAL: AniDB|MAL Резюме: Макуночи Иппо е много срамежлив средношколник, който никога не е имал време да създаде нови приятели, защото е винаги зает да помага на майка си в семейния бизнес. Заради затвореността му група побойници, водени от Умезава, започват да го тероризират. Един ден, докато го пребиват, професионален боксьор средна категория, минаващ наблизо, ги спира и отвежда ранения Иппо във фитнес "Камогава", собственост на пенсионирания боксьор Камогава Генджи. Скоро младежът се събужда от звуците на бокс тренировка. Боксьорът, който го спасява, решава да ободри Иппо, като му даде да си излее гнева върху крушата. Тогава се разбира, че той е наистина талантлив боксьор. Скоро Иппо започва редовни тренировки в националния отбор на Япония по бокс. Това е 3-ти сезон на анимето, директно продължавайки от там, откъдето свърши 2-ри сезон.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|