|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 2:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 12, 2012 1:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ми гледах я ама... К'во, тва рентгенова снимка ли е Щот Санджи няма пантсу на раета.. на Верго е бял, ама на Г-5 са им такива униформите... Ако е рентген е неговия ок, сори. Но доста зле направено, ако е D= И кво като е от желязо тоя, бях сиг. че е някъв магнит ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) Но Санджи тряя може да чупи арматура..
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 12, 2012 3:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16421_1382541960.png) |
Joy |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 15, 2007 2:15 pm Мнения: 1029 Местоположение: In the wrong era
|
SayanMk написа: И кво като е от желязо тоя, бях сиг. че е някъв магнит ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) Но Санджи тряя може да чупи арматура.. Апф, според мене може да не е желязо. Може да е друг плод, по-пряко свързан с всичко-дето-му-се-лепи-по-лицето. Иначе, това сега дето го ползва не е ли tekkai? + превода в манга стрийм: "it's that steel-like strengthening thing again" + че вече ползва и shigan срещу гламарите -> владее Rokushiki ... За мистериозната пукнатина не мога да кажа нищо, щото ме обърква ._. Не мисля, че е Санджи обаче...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Първия ми опит за превод 0ne piece 641 бг ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 16, 2012 5:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34184_1242734472.gif) |
Pinko |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
RaDo0o0 написа: знам че не е добро но исках да се опитам моля да не бадете много критични просто опит : ]] http://dox.bg/files/dw?a=5d42590af5Имаш отвратително много правописни грешки. Но вярвам че ако го прочетеш пак ще си ги оправиш сам - браво за инициативата. Ако ще превеждаш нещо по-добре превеждай всички балони дори и да пише Zeeeh там пак изглежда кофти като е в балон и не е на кирилица. Ако се чудиш как да напишеш името на даден герой по-добре попитай във форума - за мен Хорди е правилното за гада , но това е понеже аз съм решил да го чета така от английските преводи -тук има хора които разбират достатъчно и ще могат да ти помогнат за това. Последната глава ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 17, 2012 1:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
И аз не разбрах това с кракът на Санджи първоначално, но сега като погледнах пак май баш си е как коста му се пропуква. Което е малко смешно, при положение какви неща е ритал и смазвал Санджи досега в мангата Иначе ми е малко тъпо че Монет спря Лъфи-Цезар битката, значи още ще се проточва арката. Това със "Жокера ще ме елиминира ако Цезар пострада" беше ясно за мен, само да не вкарат и някакво тъжно детство, че тогава Монет 100% е следващия крю мембър. Което мен не ми харесва. А това "Does he intent to throw the entire New World into chaos?!" го одобрявам
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 19, 2012 3:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2149_1515415551.png) |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Ъмх. Law пристигна в Садово. Sanji наистина си е чупил крака!? ;0 Rrrre... Seriously? Как стана това? И на мен ми се стори, че неговия крак беше пострадал, ама не ми се вярваше. Еб@си. Дофламинго показва пауър като бие няква слаба мейдка (много зряло от негова страна) и говори за някви Vessel-и. Само да не се окаже, че ще е Орочимарото на мангата. ;[ ииииииииииииииии... Самурая си закла сина, апък Чопър рейджнал и ся бие хлапета.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 23, 2012 12:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Самурая и Кокала да ходят да се пекат на другата страна на ОП света ~_~ баси скуката. Не бе, зор да се избиват дракони, мн ме дразни това и още ме е яд за предния дракон. Въобще няма да коментирам историята на самурая, реших че не ме грее.. =/ Чопър прилага медицина в момента... Moon написа: Дофламинго показва пауър като бие няква [not]слаба мейдка[/not] (много зряло от негова страна) ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) лол Интересно ми е - намира си някой интересен за него и го манипулира докато не му стане кукла или екипажа му са си по собствена воля там. Мн H♥ ми изглеждаше цялата тая ситуация... За Санджи ми беше ясно че Верго ще духне веднага след новината =/ Жалко..
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 23, 2012 11:39 am |
Telemag |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Съб Апр 26, 2008 5:49 pm Мнения: 105 Местоположение: Суворово
|
Санджи ще се оправи с "хранене". Първо и аз се изненадах, че му изпука крака, но Верго използва хаки-ритник все пак. Още малко им трябва на Мугивара, за да почнат да бият вицеадмирали ![:bash:](./images/smilies/bash.gif) .
_________________ Човек се учи докато е жив
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|