|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:16 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
dadaadda написа: Не знам Асуна колко ще да е смъкнала с няколкото си бързи удара ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) in Well of Eternity last boss, several fast strikes do more damage than any limit breaker in the game.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Значи ако и тя да му е свалила 20тина %та от кръвта... Кирито и той 20тина до де му отвличаше вниманието... после Асуна и Клейн да са свалили малко за ония 10тина секунди... и там малко бонус dmg над боса от "околната среда" и... Та... значи може Кирито накрая да е смъкнал само 20тина %та
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 04, 2012 3:52 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=48781_1457887851.gif) |
Cha0s |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Имам някакво предчувствие ![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif) , че нарочно ще изгуби дуела.
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 04, 2012 5:32 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2871_1291596158.jpg) |
Marik |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:46 pm Мнения: 338 Местоположение: New York
|
Възможно е. Когато видях предложението на ония за дуел си помислих точно това. Е ако спечели дуела Асуна си отива директно при Кирито да си живее Ако го загуби... не знам. продължава си solo ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Все пак стискам палци да го смачка и без това нашия не е губил битка до сега. Кой ли знае кой левел е вече ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) тоя ако беше много силен щеше сам да го разкара боса.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 04, 2012 1:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
SSJ Kisoso написа: От друга страна говорим за GM на най-силната гилдия в SAO, Кирито ще трябва бая да се потруди. Да се потруди да не го onehit-не
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 04, 2012 2:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2871_1291596158.jpg) |
Marik |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:46 pm Мнения: 338 Местоположение: New York
|
Да вярно, че ако загуби ще му се наложи да смени outfita ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) от черно на бяло. А той нашия се е харесал в черно
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 04, 2012 2:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2149_1515415551.png) |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Не си е сменял облеклото от първия бос, май. Сигурно босовете дропват OP предмети. Което ми напомня... Тоя бос нищо ли не дропна, тцтцтц. Хъм тоя дуел дето го нагласиха ми се струва много смотан. По какъв начин нашия би имал шансове да загуби? Та той е соло играч, постоянно се бие 1в1. Да не говорим, че има и някви уникални скилове. Ако тоя GM му се опъне ще е еб@ти лъжата.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 04, 2012 2:50 pm |
![Аватар](http://i91.photobucket.com/albums/k288/uKoHoMHuq/scandal_anime_small.png) |
SSJ Kisoso |
|
|
Какво имаш предвид 1v1? Той е PvE solo играч. Иначе за наметалото нищо не знам, може би е per-level (heirloom for wow users) item? /увеличават се статовете с всеки лвл/, но пък тениската и всички други gear-ове са се променили. Kirito не е толкова ОР колкото го мислите. Не знам от къде ви хрумна, че той е керито на играта, като са показали само различни сцени, в които спи, яде и се бие с чудовища от по-нисък лвл. Дори Асуна, безпроблемно уби скелета на 74-ти етаж, докато той гледа с удивление. От другата страна, за GM-а нищо не знаем, но за да предизвиква 'легендарния' кирито /и уникалния скил/ определено крие сили, еквивалентни или по-силни от тези на кирито.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 04, 2012 4:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=48781_1457887851.gif) |
Cha0s |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Ако не забелязахте само Кирито го нараняваше, първата атака на Асуна само му намачка бронята. Според мен той чисто си уби шефа. На него му хареса да бъде в парти с някой, видя колко е лесно като са двама човека. И може би затова ще спечели дуел и не само за това. Края на битката с шефа Асуна каза, че иска да се оттегли за малко от гилдията и той се съгласи. Доколкото до екипировката явно може да се променя външния им вид, погледнете армията беше в едни доспехи. Интересно, ми е за дуела, все пак с две оръжия е по - бърз от всеки друг, сигурен съм, че и лидерът на гилдията има някой скрит кос. п.с. heirloom
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 04, 2012 5:18 pm |
analgincho |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Стана ми малко заплетено дали ще победи или няма в вбокса имаше един който до колкото видях беше много съмолверен и написа , че Кирито ще загуби ![:headbang2:](./images/smilies/headbang.gif) също беше написал , че тоз GMто на гилдията има и той някакъв невероятен skill ... незнам може и да лъже , но доста се замислих
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 04, 2012 6:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2149_1515415551.png) |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
SSJ Kisoso написа: Какво имаш предвид 1v1? Той е PvE solo играч. Няма значение. Мисля, че Кирито трябва да е по-добър, щото от началото на играта е соло, а другия тип е в партия. А до сега партита, които сме гледали, нямат нито един играч, който да се бие соло с квото и да било. Наистина, ако GM-а не извади и той скрит скил, ще се надявам да не протакват тая битка. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) А това наистина най-логично звучи да са някакви облекла, вместо истински брони. Въпреки че бос да дропи някакво облекло си е адския ташак.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 04, 2012 7:42 pm |
![Аватар](http://i91.photobucket.com/albums/k288/uKoHoMHuq/scandal_anime_small.png) |
SSJ Kisoso |
|
|
Е не, много класове имат 'брони', които са всъщност палта or something as equally useless. @analgincho: and ofc guild tabards (more wow terminology) p.s. heirloom, madafaka
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|