Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:37 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 35 [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 35  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 18, 2007 9:47 pm 
Аватар

me too!!! :mrgreen: :twisted:

Like a diamond in the sky.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 19, 2007 11:19 am 
Аватар

me three!!! :P *текат лиги*
Абе Кира-сама за какви словестни битки става въпрос? :o
Ако успеем да намерим къде биха могли да правят тениски не по минимум 200 бройки..... АААА...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 19, 2007 11:26 am 
Аватар

ми принципно за тениски веднага мога да ви кажа
това го правият някакви познати на една приятелка от танците, те си направиха сума ти потници с логото на школата по танци. Вярно, че тук са 2 цвята и нз тогава как ще стане, а при тях беше само щамповане на един,но все пак може да се разпита, още повече, че ставаше така - носиш си тенискак или на каквото искаш да го щамповат, не е задължително да са ония широки размъкнати......условието беше да са не по малко от 10 или около 10, че иначе се сърдели и нямало смисъл. Ще излъжа за цената ма май беше около 10лв. нз със сигурност.
А и това се чудя къде би било по-добре да се сложи - отпред или отзад. Отпред май ще се набръчква и няма да може да се вижда в целия си блясък, пък отзад като ти го опъне гръбчето :twisted: и за да е пълна картинката може да си напишем отпред малко надписче точно на сърцето ( :lol: ) кинки джа най!!! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 19, 2007 11:30 am 
Аватар

Звучи не зле, ама Силви щампи или сито печат, че щампата пада страшно лесно... Иначе и в Ориндж правят (или поне правеха) обаче... няма да ти казвам след едно пране какво става... :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 19, 2007 1:09 pm 
Аватар

Май трябва да е сито печат, не съм наясно, ама е като твойте тениски Лили, дето са на Хелзинг и ТенТен. Ще разпитам и ще кажа. А по повод значките....много трудно е да си изберем, макар че цензурираната версия на кагомето на тази картинка
http://img401.imageshack.us/img401/339/yummyei7.jpg
нещо взе да ме блазни.
Тази също ми харесва зазначка, много е кавай
http://img69.imageshack.us/img69/5736/yeyld1.jpg

Честно казано за предложенията на Лили съм разтроена между последните три. А бтв, значките кръгли ли ще са или квадратни и ако са кръгли, мисля че е по добре по някакаъв начин да ги изрежем (или да си ги представяме изрязани), защото има някои които ще са страхотни на квадратни значки, ама на кръгли, може да се поуреже нещо.....та затова.

EDIT: Честно казано си мислех че тази картинака
Изображение
няма да седи добре кръгла, ама става, може би надписа може да се измести малко наляво :oops: Пък и да е по-централно. Оф, и аз, стига съм давала предложения без да знам подробности.... :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 19, 2007 4:23 pm 
Аватар

Ако е сито печат направо мисля да си направим и тениски ако искате разбира се, знам, че аз искам :twisted:
А за значките, кръгли са - 5 см в диаметър. Иначе след като изберем картинката или картинките те ще трябва да се обработят на Corel Draw защото така ги искат като файлове в мястото, където ще се правят. Та така... Аз мислех да са примоля на колене на Кира-сама за това, но ако някой знае как се работи с Корел и има желание, нека каже, защото Кира е адски заета напоследък, а пък нали ни се иска да ги направим за Бункасая... :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 19, 2007 5:14 pm 
Аватар

Аз съм навита за кръгла значка. :P (идеята е стряхотна!)
Картинката дето Силвето е поорязала ми допада най-много за сега (ама надписите може да си останат където са си)
За тениски...........на доста места правят ама трябва да се поразпита. В Ориндж е скъпо само това знам... :?
За утре аз няма да идвам, че в събота съм на училище от 7:20 така че.......

"Надеждата умира последна!"
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 19, 2007 8:47 pm 
Аватар

Лили чан, питай ги дали става с обработка на Photoshop... щото CorelDraw ми е тъмна индия... :bduh:
Ако се съгласят така, ще ги направя.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 19, 2007 9:03 pm 
Аватар

Няяя ако мина към софия някой ден, ще може ли и за мен значка *гледа с надежда* С една приятелка искахме да си правим тениски, а аз съм си наумила да си направя вюфайндър чаша, ама ще видим кога^^ ^^

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 19, 2007 9:12 pm 
Аватар

аз значка не ща...искам тениска, но май ще сменя картинките в ромбчетата, но пак така стилизиранко...първата мога да я оставя

и си я представя отзад на гърба...иначе отпред не знам дали искам надпис...

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 19, 2007 11:04 pm 
Аватар

kira_aks написа:
Лили чан, питай ги дали става с обработка на Photoshop... щото CorelDraw ми е тъмна индия... :bduh:
Ако се съгласят така, ще ги направя.

Ми не... :? Казаха само Корел... Аз ще се опитам да помоля едни другарчета, но нека да измислим какво искаме.
То това дето Силви го закръгли беше моето първо предложение, ама Яна първоначално така ме скастри, че....
Иначе Нимерия аз затова идскам да станат преди Бункасая, тъкмо ще ти донесем... :wink: Тениски наистина правят на много места, но все пак нали ще е хубаво да не падне щампата от първото пране, затова трябва да е качествено... Сито-печат демек... Но обикновено като правят тениски, най-често рекламни трябва да поръчаш минимум 200 или пък 100... Сега съгласете се, че е малко множко, освен ако не се готвим за yaoi-зиране на форума примерно...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 19, 2007 11:16 pm 
Аватар

абе, аз ш предияничт пост бчх писала, юе юаткам малко от Корел (ш зашисимост за какшо сташа дума), но го изтирих, юе толкоша неща са ми на глашата

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 19, 2007 11:26 pm 
Аватар

Ми ако ти се занимава и ти паднем на колене и се замолим многооооооооо, ама многооооо миличко би ли се позанимала... onegai shimasuuuuuuuuuuu :onegai:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 20, 2007 10:33 am 
Аватар

А тия значки за колко време стават готови? че да не стане така, че докато се чудим кой да го направи, да не могат да бъдат готови. Честно казано и аз я скастрих Лили за тая картинака, ама колкото повече я гледам, толкова повече свиквам с нея и все пак....ще ми се да не е толкова яой.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 20, 2007 1:57 pm 
Аватар

Значките ще станат готови за ден-два след като им занесем файла...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 35 [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 35  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]