|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 19, 2007 11:26 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4525_1257203366.gif) |
limon4elo |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
ми принципно за тениски веднага мога да ви кажа
това го правият някакви познати на една приятелка от танците, те си направиха сума ти потници с логото на школата по танци. Вярно, че тук са 2 цвята и нз тогава как ще стане, а при тях беше само щамповане на един,но все пак може да се разпита, още повече, че ставаше така - носиш си тенискак или на каквото искаш да го щамповат, не е задължително да са ония широки размъкнати......условието беше да са не по малко от 10 или около 10, че иначе се сърдели и нямало смисъл. Ще излъжа за цената ма май беше около 10лв. нз със сигурност.
А и това се чудя къде би било по-добре да се сложи - отпред или отзад. Отпред май ще се набръчква и няма да може да се вижда в целия си блясък, пък отзад като ти го опъне гръбчето ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) и за да е пълна картинката може да си напишем отпред малко надписче точно на сърцето ( ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) кинки джа най!!!
_________________ Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 19, 2007 1:09 pm |
limon4elo |
|
|
Май трябва да е сито печат, не съм наясно, ама е като твойте тениски Лили, дето са на Хелзинг и ТенТен. Ще разпитам и ще кажа. А по повод значките....много трудно е да си изберем, макар че цензурираната версия на кагомето на тази картинка
http://img401.imageshack.us/img401/339/yummyei7.jpg
нещо взе да ме блазни.
Тази също ми харесва зазначка, много е кавай
http://img69.imageshack.us/img69/5736/yeyld1.jpg
Честно казано за предложенията на Лили съм разтроена между последните три. А бтв, значките кръгли ли ще са или квадратни и ако са кръгли, мисля че е по добре по някакаъв начин да ги изрежем (или да си ги представяме изрязани), защото има някои които ще са страхотни на квадратни значки, ама на кръгли, може да се поуреже нещо.....та затова.
EDIT: Честно казано си мислех че тази картинака
няма да седи добре кръгла, ама става, може би надписа може да се измести малко наляво ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: Пък и да е по-централно. Оф, и аз, стига съм давала предложения без да знам подробности....
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 19, 2007 4:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=166.jpg) |
SilverBlue Dragon |
|
Регистриран на: Нед Авг 14, 2005 12:54 am Мнения: 332 Местоположение: Freedom city
|
Ако е сито печат направо мисля да си направим и тениски ако искате разбира се, знам, че аз искам А за значките, кръгли са - 5 см в диаметър. Иначе след като изберем картинката или картинките те ще трябва да се обработят на Corel Draw защото така ги искат като файлове в мястото, където ще се правят. Та така... Аз мислех да са примоля на колене на Кира-сама за това, но ако някой знае как се работи с Корел и има желание, нека каже, защото Кира е адски заета напоследък, а пък нали ни се иска да ги направим за Бункасая...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 19, 2007 5:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5133_1231261670.jpg) |
drakonka |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 12, 2006 8:40 pm Мнения: 29 Местоположение: Sofia
|
Аз съм навита за кръгла значка. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) (идеята е стряхотна!)
Картинката дето Силвето е поорязала ми допада най-много за сега (ама надписите може да си останат където са си)
За тениски...........на доста места правят ама трябва да се поразпита. В Ориндж е скъпо само това знам...
За утре аз няма да идвам, че в събота съм на училище от 7:20 така че.......
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 19, 2007 8:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4415.jpg) |
kira_aks |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пон Май 22, 2006 2:08 am Мнения: 140 Местоположение: sofia
|
Лили чан, питай ги дали става с обработка на Photoshop... щото CorelDraw ми е тъмна индия...
Ако се съгласят така, ще ги направя.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 19, 2007 11:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=166.jpg) |
SilverBlue Dragon |
|
Регистриран на: Нед Авг 14, 2005 12:54 am Мнения: 332 Местоположение: Freedom city
|
kira_aks написа: Лили чан, питай ги дали става с обработка на Photoshop... щото CorelDraw ми е тъмна индия... Ако се съгласят така, ще ги направя.
Ми не... Казаха само Корел... Аз ще се опитам да помоля едни другарчета, но нека да измислим какво искаме. То това дето Силви го закръгли беше моето първо предложение, ама Яна първоначално така ме скастри, че.... Иначе Нимерия аз затова идскам да станат преди Бункасая, тъкмо ще ти донесем... Тениски наистина правят на много места, но все пак нали ще е хубаво да не падне щампата от първото пране, затова трябва да е качествено... Сито-печат демек... Но обикновено като правят тениски, най-често рекламни трябва да поръчаш минимум 200 или пък 100... Сега съгласете се, че е малко множко, освен ако не се готвим за yaoi-зиране на форума примерно...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 20, 2007 10:33 am |
limon4elo |
|
|
А тия значки за колко време стават готови? че да не стане така, че докато се чудим кой да го направи, да не могат да бъдат готови. Честно казано и аз я скастрих Лили за тая картинака, ама колкото повече я гледам, толкова повече свиквам с нея и все пак....ще ми се да не е толкова яой.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|