|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 5:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: BG: Kateikyoushi Hitman Reborn [s] Публикувано на: Вто Авг 28, 2012 2:00 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
... От кога половината на 203 епа е 12?! Явно математиката доста се е изменила през тая лятна ваканция...
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: BG: Kateikyoushi Hitman Reborn [s] Публикувано на: Вто Авг 28, 2012 2:21 pm |
|
gl2dn00b |
|
|
Регистриран на: Вто Май 15, 2007 6:16 am Мнения: 911 Местоположение: Beastland
|
VastoLorde96 написа: Е, тва S не съм го сложил аз... Ама иначе само половината епове дет са преведени, друго нищо не е правено Аз го сложих, защото от доста време не съм забелязъл да се пуска нищо. Пък и не знам дали групата не го е оставила за малко по-натам, та работи ли се?
|
|
|
Заглавие: Re: BG: Kateikyoushi Hitman Reborn [s] Публикувано на: Вто Авг 28, 2012 5:58 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Под оловината епове имах предвит половината от самото аниме, около 100 епизода има преведени. Киба, искаш да ги пуснем така си, а? С преебан тайминг, никаква редакция и накрая сума ти народ да се изреди да каже колко са зле субса и не знам си какво, не знам си къде... На такива хора, които са на логиката "бг субс да има, пък каквото пише на тях не е важно" чак им се чудя дали изобщо си правят труда да четат какво пише?!
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: BG: Kateikyoushi Hitman Reborn [s] Публикувано на: Чет Яну 17, 2013 11:56 pm |
iodjel1998 |
|
|
|
кога ще качвате другите еп
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|