Дата и час: Пет Фев 07, 2025 3:02 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Garamond
МнениеПубликувано на: Съб Май 05, 2012 7:10 pm 
Аватар

Здравейте, казвам се Димитър и съм от Варна (в момента уча в Търновския университет). Фен съм и на манга и на аниме, въпреки че напоследък не гледам аниемта. Що се отнася да всичко друго, питайте и ще се постарая да отговоря на всичките ви въпроси.

Профил  

Заглавие: Re: Garamond
МнениеПубликувано на: Пон Май 07, 2012 10:25 am 
Аватар

Здравей и добре дошъл във форума.
Have fun :peace:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 07, 2012 11:19 am 
Аватар

Любими аниме/манга заглавия и жанрове?

А извън тях (филми, книги, игри)?

:)

МнениеПубликувано на: Пон Май 07, 2012 7:22 pm 
Аватар

Вкуса ми клони предимно към "battle" и "martial arts" манга/анимета. Следя/Чел съм: (Bleach, Claymore, Naruto, OnePiece, Beelzebub, Freezing, The Breaker {New Waves}, Ao no Exorsist, Historys strongest desciple Kenichi, Holy land, Gantz, Fairy Tail, DeadMan wonderland, Vagabond, Hajime no Ippo, Tower of god, Psyren, Alive the final evolution, Alive, Deathnote, Fullmetal Alchemist, Shaman King{само мангата}...) и ще спра да изреждам до тук преди да е мнал денят.
Чета и няколко "Story/Romance/Ecchi/Mystery" манги също: ( Bakuman, Bloody Monday season 1&2, To love Ru{Darkness} и др.)

Не чета толкова книги колкото бих искал но когато имам възможност чета Фентъзи поредици от рода на "Хрониките на Амбър", "Хрониките на Черния отряд", и някоя друга книжка от "The disc world series". За лятото съм си набелязал и няколко научни и философски труда които ми привлякоха вниманието(Умерено се интересувам от всички науки, но най-много ме вълнуват Философия, Психология и Биология)

До скоро се бях отказал от филмовата индустрия и не гледах филми, но осъзнах че просто бях попадал на не особено добри филми. Предпочитам филми които да ме накарат да се замисля, но с удоволствие разпускам с някой друг екшън или комедия от време на време. Един от режисьорите които харесвам е Дейвид Линч (The elephant man, Lost highway). Последно гледах "There will be blood".

В момента не играя много игри заради и тем подобни, но когато намеря време играя League of Legends(Garamonster ако някой иска да ме адне), участвам и в dota 2 beta теста, но почти не играя.

Доста дълъг списък се получи :o

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 9:49 am 
Аватар

Кратичък е ако питаш мен :lol:

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 10:08 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Добре дошъл Димитър от Варна.
Приятно прекарване във форума!

Харесваш ли книгите на Кърт Вонегът младши?
Кой, според теб е най-красивия арт в аниметата(конкретно заглавие)?
Защо гледаш аниме?

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 8:36 pm 
Аватар

Честно казано не съм чел негови книги. Основната причина е че не съм голям фен на Sci-fi жанра (ако не греша той пише основно такива книги). Единствените научнофантастични книги които съм чел са "Пътеводител на галактическия стопаджия", "Дюн" и денят на трифидите. След малко допълнително проучване заклщчих че стилът му би ми допаднал и мисля да подхвана някоя негова книга когато имам време.

На мен лично най-силно впечатление ми е направил арта в мангата "Shingetsutan Tsukihime". До колкото знам мангата е направена по visual novel, но все пак съм и фен. От друга стара арта на Melty Blood ме дразни адски много поради някаква причина.

Започнах да гледам анимета след като видях Наруто AMV по телевизията и си изтеглих един от филмите. След като го изгледах нещата просто излязоха от контрол. :D За едно лято изгледах Naruto, Bleach, Death note, Claymore, Neon genesis Evangelion и още няколко. От там насетне просто следях новите епизоди. Любимите ми анимета са Evangelion, Elfen Lied, Hellsing Uiltimate и Black Heaven.

И един въпрос обратно към теб Vego. Съдейки по въпроса ти от носно К. Вонегът младши подозирам че си чел "Хрониките на черния отряд" или поне си запознат с труда на Глен Кук. Прав ли съм?

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 10:50 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Запознат е силно казано, а и двата стила на писане нямат общо, доколкото мога да преценя.
Въпроса беше random.Иначе си заслужава, Кланица 5 примерно.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 7:28 am 
Аватар

Привет!

Приятно е, че има ново лице във форума. Нека ти пожелая едно дълго и хубаво прекарване тук. :)

Всъщност като каза че си във Великотърновския университет (който и аз съм завършил - High five! :wink: ), каква специалност си? А беше ли на Бункасая, който беше наскоро, на 12-ти? Може да се сме се разминали там...

И ако може да попитам - любим/а аниме герой или героиня?

Всичко най-хубаво! :hat:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 1:13 pm 
Аватар

И аз съм във Великотърновския университет и ходих на Бункасая. Имена на хора не помня много по принцип, но лица на хора не забравям тебе съм те виждала много пъти Garamond из коридорите на университета :D . Та и аз имам въпрос към теб. Освен, че ти харесва да гледаш аниме и да четеш манга, интересуваш ли се от японската култура? И ако е да какво точно най-много те привлича в тази култура?

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 2:35 pm 
Аватар

Малко оффтопик, но ноември месец учите ли от средата до края му? Щото вече и аз съм там за магистратурата и съм чак ноември, та поне да се събираме :D

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 3:16 pm 
Аватар

Thaumaturgist написа:
Малко оффтопик, но ноември месец учите ли от средата до края му? Щото вече и аз съм там за магистратурата и съм чак ноември, та поне да се събираме :D

От 1 октомври като започнем до края на декември месец преди коледните и новогодишни празници плътно учим. Може да си направим някоя аниме сбирка през първия или втория семестър. :kicking:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]