|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 3:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Garamond ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 07, 2012 11:19 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Любими аниме/манга заглавия и жанрове? А извън тях (филми, книги, игри)?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Garamond ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 07, 2012 7:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=46570_1336235148.jpg) |
Garamond |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Вкуса ми клони предимно към "battle" и "martial arts" манга/анимета. Следя/Чел съм: (Bleach, Claymore, Naruto, OnePiece, Beelzebub, Freezing, The Breaker {New Waves}, Ao no Exorsist, Historys strongest desciple Kenichi, Holy land, Gantz, Fairy Tail, DeadMan wonderland, Vagabond, Hajime no Ippo, Tower of god, Psyren, Alive the final evolution, Alive, Deathnote, Fullmetal Alchemist, Shaman King{само мангата}...) и ще спра да изреждам до тук преди да е мнал денят. Чета и няколко "Story/Romance/Ecchi/Mystery" манги също: ( Bakuman, Bloody Monday season 1&2, To love Ru{Darkness} и др.) Не чета толкова книги колкото бих искал но когато имам възможност чета Фентъзи поредици от рода на "Хрониките на Амбър", "Хрониките на Черния отряд", и някоя друга книжка от "The disc world series". За лятото съм си набелязал и няколко научни и философски труда които ми привлякоха вниманието(Умерено се интересувам от всички науки, но най-много ме вълнуват Философия, Психология и Биология) До скоро се бях отказал от филмовата индустрия и не гледах филми, но осъзнах че просто бях попадал на не особено добри филми. Предпочитам филми които да ме накарат да се замисля, но с удоволствие разпускам с някой друг екшън или комедия от време на време. Един от режисьорите които харесвам е Дейвид Линч (The elephant man, Lost highway). Последно гледах "There will be blood". В момента не играя много игри заради и тем подобни, но когато намеря време играя League of Legends(Garamonster ако някой иска да ме адне), участвам и в dota 2 beta теста, но почти не играя. Доста дълъг списък се получи
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Garamond ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 09, 2012 8:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=46570_1336235148.jpg) |
Garamond |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Честно казано не съм чел негови книги. Основната причина е че не съм голям фен на Sci-fi жанра (ако не греша той пише основно такива книги). Единствените научнофантастични книги които съм чел са "Пътеводител на галактическия стопаджия", "Дюн" и денят на трифидите. След малко допълнително проучване заклщчих че стилът му би ми допаднал и мисля да подхвана някоя негова книга когато имам време. На мен лично най-силно впечатление ми е направил арта в мангата "Shingetsutan Tsukihime". До колкото знам мангата е направена по visual novel, но все пак съм и фен. От друга стара арта на Melty Blood ме дразни адски много поради някаква причина. Започнах да гледам анимета след като видях Наруто AMV по телевизията и си изтеглих един от филмите. След като го изгледах нещата просто излязоха от контрол. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) За едно лято изгледах Naruto, Bleach, Death note, Claymore, Neon genesis Evangelion и още няколко. От там насетне просто следях новите епизоди. Любимите ми анимета са Evangelion, Elfen Lied, Hellsing Uiltimate и Black Heaven. И един въпрос обратно към теб Vego. Съдейки по въпроса ти от носно К. Вонегът младши подозирам че си чел "Хрониките на черния отряд" или поне си запознат с труда на Глен Кук. Прав ли съм?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Garamond ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 21, 2012 7:28 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13814_1281232083.gif) |
Eien Ryuu |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
|
Привет! Приятно е, че има ново лице във форума. Нека ти пожелая едно дълго и хубаво прекарване тук. Всъщност като каза че си във Великотърновския университет (който и аз съм завършил - High five! ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) ), каква специалност си? А беше ли на Бункасая, който беше наскоро, на 12-ти? Може да се сме се разминали там... И ако може да попитам - любим/а аниме герой или героиня? Всичко най-хубаво!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Garamond ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 22, 2012 1:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28195_1356589916.png) |
NandemonaI |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 03, 2008 5:59 pm Мнения: 234 Местоположение: Велико Търново
|
И аз съм във Великотърновския университет и ходих на Бункасая. Имена на хора не помня много по принцип, но лица на хора не забравям тебе съм те виждала много пъти Garamond из коридорите на университета ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Та и аз имам въпрос към теб. Освен, че ти харесва да гледаш аниме и да четеш манга, интересуваш ли се от японската култура? И ако е да какво точно най-много те привлича в тази култура?
_________________ この何処までも続く白い大地は遠くもう張り叫ぶ声は誰にも届かないこの何処までも続く白い大地に深くまた落ちてゆく僕は誰にも癒せない。。。
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Garamond ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 22, 2012 3:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28195_1356589916.png) |
NandemonaI |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 03, 2008 5:59 pm Мнения: 234 Местоположение: Велико Търново
|
Thaumaturgist написа: Малко оффтопик, но ноември месец учите ли от средата до края му? Щото вече и аз съм там за магистратурата и съм чак ноември, та поне да се събираме ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) От 1 октомври като започнем до края на декември месец преди коледните и новогодишни празници плътно учим. Може да си направим някоя аниме сбирка през първия или втория семестър.
_________________ この何処までも続く白い大地は遠くもう張り叫ぶ声は誰にも届かないこの何処までも続く白い大地に深くまた落ちてゆく僕は誰にも癒せない。。。
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|