|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket (пролет 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 05, 2012 9:51 pm |
Воркан |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Много големи очаквания имах за епизода...
Аомине силно ме разочарова
Да видим в следващия епизод тоя с грозния арт и лилавата коса какво ще направи.
Очаквам червенокосия със злобния поглед да е най-голямата имба.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket (пролет 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 06, 2012 12:18 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Кво се разхейтихте по Аомине ... Човекът си играе брутален баскетбол и мина през целия Сейрин тийм като танк... И като цяло ролята му е да е брутален еЙс. Перфектно се справя. The Blue BULLY Но Кагами-Куроко ще му фанат цаката, особено когато краката на Кагами са в кондиция. Много ми е интересно как де,но онази треньорката стратеЖка трябва да измисли нещо хитро ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) ..
Последна промяна DiaDora на Пон Авг 06, 2012 12:58 am, променена общо 1 път
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket (пролет 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 15, 2012 6:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37839_1436193730.png) |
JackBz |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 13, 2009 3:20 pm Мнения: 74 Местоположение: Тhere
|
Мангата можех да я изтрая ама това вече не защо не направиха аниме на ahiro no sora то си заслужава поне малко повече
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket (пролет 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 16, 2012 2:05 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
^ защото се анимират манги, които продават наистина много добре и са популярни в момента ;/ Ииии.... дочаках да видя Kiyoshi анимиран *-* Най-накрая ни представиха и харизматичната, но откровено странна личност на този, който е създал отбора x3 Определено ще има някаква сплотяваща рoля. Отсега си го заплювам, пък ще видим по-нататък .... и бтв, не знам дали само аз го забелязах, но все пак трябваше да го постна x3 priceless
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket (пролет 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 19, 2012 12:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37839_1436193730.png) |
JackBz |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 13, 2009 3:20 pm Мнения: 74 Местоположение: Тhere
|
crazy_little_crow написа: ^ защото се анимират манги, които продават наистина много добре и са популярни в момента ;/ Ииии.... дочаках да видя Kiyoshi анимиран *-* Най-накрая ни представиха и харизматичната, но откровено странна личност на този, който е създал отбора x3 Определено ще има някаква сплотяваща рoля. Отсега си го заплювам, пък ще видим по-нататък .... и бтв, не знам дали само аз го забелязах, но все пак трябваше да го постна x3 priceless ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ahiru no sora се продаваше по добре от куроко но баскет о.о
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket (пролет 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 19, 2012 4:08 am |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Фхххх това е много дълга тема, но ще пробвам с няколко изречения да обясня какво имам предвид ...
Aкцентирам на "в момента" (бтв и Pres го спомена), което се нарича чисто и просто хайп.
По-лесно е да направиш оборот на 15-томна манга (от 2008) отколкото на такава с 30+ (от 2004) - предвид до колко можеш да изкупиш едното по-бързо ^.~ Пък и все пак издателите гледат на качват продажбите на мангите с недоразвит (но лесно откриваем) потенциал. От друга страна, AnS вече има фенбаза и тя така или иначе няма накъде повече да се разкупува (което значи по-малко приходи и от анимето и почти незначително увеличение на бройките на мангата). Не говоря тук за качество, реализъм, история, чара дивелопмент и т.н., и т.н. , а просто за маркетинг и експлоатиране на масата ^^'''
PS Пък и винаги съществува момента с кой колко за какво ще плати >.> Обикновено обаче за тези неща никой не лийква информация.
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket (пролет 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 19, 2012 8:14 pm |
Воркан |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Според мен не е важно от кога е мангата, ако студиото вижда потенциал в нея. Не съм достатъчно навътре в нещата да дам конкретен пример, но съм сигурен че има.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kuroko no Basket (пролет 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 20, 2012 10:54 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2149_1515415551.png) |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Пхуу, наскоро видях, че има ongoing баскетбол аниме и тази нощ се реших да изгледам каквото е излезнало.
Добре, гледал съм 4-5 спортни анимета, ама това ги бие от всякъде по извършване на невъзможни неща. Не съм чел по-предни постове, но съм убеден, че и други са мрънкали по този въпрос (извинявам се, че повтарям). Всъщност, честно казано това изобщо не ме дразни. Въпреки че би ми било 100 пъти по-интересно да гледам аниме с реалистичен баскетбол, това е също толкова надъхващо. Това което ме дразни наистина е разговорливостта на играчите по време на игра. Srsly. Знам, че това (горе-доло) също е в характеристиките на спортно аниме, ама можеха да го нагласят по-добре. Някой вкарва кош и двата отбора се спират да си разменят по някой и друг лаф, yuh. Честно казано отбора на Seirin ми харесва изключително много дори без Kuroko и Kagami (говоря за епизодите в които 'отмъстиха' за загубата си от предната година). Капитана ми харесва доста, същото и за типа с птичия поглед. Другите ми идват малко като fill up.
Относно последните няколко епизода - Като се има предвид това което казах за fill up-ите - много се зарадвах на появата на нов персонаж, защото отбора има нужда от още един играч който да е по-добър от 'average player.' Също се радвам на Kuroko за дето най-накрая осъзна, че 'баскетбола' му е супер зле. С нетърпение чакам да видя как ще се развие като играч.
Имам чувството, че от този момент на татък анимето ще става все по-добро. Трябваше да изчакам да стане [c]. xD
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|