|
Дата и час: Сря Яну 20, 2021 6:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво дропнахте за последно и защо?  Публикувано на: Съб Авг 18, 2012 12:47 am |
 |
erejnion |
|
 |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Tari Tari, просто не си заслужаваше времето. also preemptive drop of SAO before even watching one minute of it. It counts, because kisoso tried to convince me to watch it p.s. Two years worth of semen made a glopping noise as it flowed endlessly into Asuna.
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво дропнахте за последно и защо?  Публикувано на: Съб Авг 18, 2012 1:10 pm |
 |
lovelyangel666 |
|
 |
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5027 Местоположение: Outer Heaven
|
Май досега не ми се е случвало да дропвам аниме
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво дропнахте за последно и защо?  Публикувано на: Пон Авг 20, 2012 7:44 am |
 |
Riswup |
|
 |
|
Анимета не дропвам.  Колкото и да е тъпо, макар и година да ми отнеме, ще го изгледам.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво дропнахте за последно и защо?  Публикувано на: Пон Авг 20, 2012 10:41 am |
 |
velush |
|
 |
|
luiz_lfc Цитат: но казаха че на пред става яко Излъгали са те нещо...или пък концепцията им за "яко" съвпада с моята за развлачено и скучно... Ако има нещо в Getbeckers то е в началото. Дропнах Uchuu Senkan Yamato 2 на 7-ми епизод. Първият сезон е доста безумен и дърт, но притежава някакъв чар, който го прави култово преживяване. Правен с голям хъс при невъзможни условия - абсурден график, технически ограничения, публика настроена за други заглавия ("Хайди от Алпите":lol: ) и пр. и пр. Той е демонстрация, как група sci-fi фенове, ще минат през огън и вода само и само да доставят историята си на публиката. Освен това е историческо заглавие, защото е първото телевизионно original anime. До тогава по телевизията са давали само адаптации на манга и са ги наричали "Terebi manga". Вторият сезон е доста по-професионален и с доста по-добро анимационно качество, но му липсва пионерския дух. Няма го и чувството, че наистина не знаеш какво следва. Да не говорим, че рециклира точно най-досадните ми неща от първи сезон.
_________________ - What do you call it...when you have to work with someone you'd be better of killing? - Politics. - I don't like it. - Few people do.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|