ми нз кфо да кажа това е првото аниме на което не съм гледал и 1 епизод и съм му супер голям фен мн ме радва само кат и видя физиономията на тая и ме изпълва и съм гледал опънинга и ендинга уникални по разчупена анимация няма за сефте да се нарадвам така нищо общо с досегашните сковани анимациии няма един момент в който като чели аниматорите са отишли да пушат .....
Публикувано на: Пет Апр 13, 2007 2:51 pm
SSJ Goku
Регистриран на: Чет Авг 18, 2005 8:01 pm Мнения: 657 Местоположение: The Fantasy Realm
изгледах го (мамар и малко късно), но любим епизод ми стана и завинаги 6те си остане 12 където изнасят концерт. просто толкова ме накефи че тръпки ме побиха(от кеф ). много добре направен е епизода и янимето е перфектно, просто много яко. но най-много ме изкефи краткото Bass solo на оная дето бе6е на Bass Китарата. абе с 2 думи: ПРОСТО ВЕЛИКО!!!!
Анимето беше невероятно бих искал никога да не свършва , но уви, и то си има край Някой ще ме светне ли дали случайно не мислят да правят втори сезон ops:
Последна промяна Belgarion на Вто Апр 17, 2007 9:29 am, променена общо 1 път
Сега го изгледах... много е добро. И края ми хареса и въобще всичко беше екстра Най-много ме икзефи епизода с концерта, направо кърти а на първи епизод направо съм паднал да се хиля...
Най-после някакво добро аниме с не прецакан край
Публикувано на: Пет Юни 08, 2007 3:35 pm
§amara
Alice in Wonderland
ми бе6е доста обарква6то сигорно 6тот епизодите бяха малко разме6ани хах няколко пати задремвах не ми бе6е мн инт мн говорене има6е на места и малко деиствие някак си ску4но ми се стори
Очарователно.. просто очарователно Всеки един герой беше абсолютен сладур по негов си начин, бяха страхотна групичка, иска ми се и в моето училище да ми беше толкова забавно... Невероятно много се зарадвах, че Kyon и Haruhi се целунаха, беше перфектния завършек И определено е от аниметата, които наистина ме накараха да се замисля, най малкото върху това кое след кое следва.. някакси те кара да си размърдаш мозъчните клетки.. и ох не мога да си изразя всичкия възторг с думи.. просто който не го е гледал да го направи
П.П. Браво на миналогодишното жури - прекрасен избор П.П.П. Хиляди благодарности на Прес, че ме посъветва да го гледам
_________________ [Forever n ever~]
Заглавие:
Публикувано на: Пон Дек 24, 2007 3:27 pm
Morri D'in
Masaka?!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 32 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения