|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 2:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Нед Авг 12, 2012 11:26 am |
|
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
svenxxx написа: Иначе останах много впечатлен от трейлърите, ама damn... пак тия бишита... +1 за жалост
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Пет Окт 05, 2012 9:59 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
It's hyper-mega-ultra .... EYE-CANDYYYYYY За историята не знам, но GoHands са се постарали адски много с анимацията (мдам, някак си пропуснах историята - защо ли !?) Очите ми останаха в екрана - то не е само awesome chara design, хубави бекграудни, но и като пуснаха супер пауърсите ... <3 <3 <3 Естествено сега ще последва нещо от типа на "На кака бишенените" (нах-нах-нах-нах - заплювам си Микото <3), но то това май е неизбежно ^^''' Освен това I spotted a naked girl ^.^ Ама останалите персонажи от анимето явно я пропуснаха xD (някак си О.о) А и долових два-три хубави трака от ОСТа ^///^ PS Сигурно не е само пир мен, но двамцата баш мязат точно на Nezumi и Sion х333
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Пет Окт 05, 2012 1:46 pm |
|
smal |
SFS |
Регистриран на: Съб Юли 18, 2009 5:20 pm Мнения: 733 Местоположение: София
|
bishi everywhere , но като цяло доста заинтригуващ първи епизод... арта беше удивителен, имаше много добри ост-чета, определено ще му дам шанс да видим как ще се развие действието във втори епизод.
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Пет Окт 05, 2012 8:20 pm |
|
The Hollow Shrine |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 17, 2011 7:55 pm Мнения: 1635 Местоположение: Akasha
|
Невероятната тъпотия, честно! Хвана ми окото с арта, ще си остане и с това. В това отношение е невероятно добър. История - почти никаква. При положение, че някои анимета побират главозамайващо много в един първи епизод, тука беше 23 минути shiny flashy art, 1 минута реална история. Английския много ме издразни. От къв зор аджеба всичко е на английски, баси анимето. Надписи, OP-a, фейлващия английски с тъп акцент в началото... страшно досадно. Яд ме е, че са хвърлили толкова пари за арт и да се излъчва едновременно в цяла Азия, имайки предвид, че е от някакви си никакви, историята и нещата използвани в анимето са супер клиширани и badly executed(разбира се, изключвайки арт) и по абсолютно никакъв начин привлекателни. Надявам се за 13 епизода да ме опровергае, но страшно се съмнявам.
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Пет Окт 05, 2012 8:34 pm |
|
TsukiAkari |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 09, 2011 7:46 pm Мнения: 932 Местоположение: SPACE
|
Артът е велик!... Обаче, това дето ми го показаха в първия епизод, го видях за 2 минути в оупънинга, че даже и повече.. Онез двамата наистина приличат на Шион и Незуми, а русият с очилата пък много напомня на Шизу. crazy_little_crow написа: (нах-нах-нах-нах - заплювам си Микото <3) Ах, Микото.. След като го видях в началото на епизода очите ми търсиха само него през цялото време. Имам, обаче, гадното предчувствие, че белокосият и онзи с опашката яко ще ме дразнят с разни хомосексуални изпълнения и то не за друго, а защото не ми харесват като герои.. Така че да се надяваме за по-малко бели и сини коси и повече скейтъри и червени коси... И ИСТОРИЯ (почти забравих за нея хД)!
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Съб Окт 06, 2012 9:44 am |
|
faye |
|
|
|
Стига бе. Първият епизод е само представяне. Едва успяха да ни загатнат историята. Ако ще се правят заключения лично ще изчакам до към 4-5 епизод. Иначе анимацията просто
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Съб Окт 06, 2012 1:36 pm |
|
Whisper |
|
|
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
@______@ ~ *nosebleeds* What's the story? ;D Иначе...беше... много хубаво о3о; *fangirling* Като цяло беше добро началото, ще видим нататък >3>; all the bishies @_____@ ~ *сърцетуп* дори не мога да си избера кой ми харесва най-много
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Съб Окт 06, 2012 4:40 pm |
|
Seva |
|
|
|
Пф, много красив арт - цветове, светлина, детайли, просто прекрасно. И саунда е добър, ост-о и сею, всичко е на 6. Засега само сюжета дърпа леко назад, малко ми е разпилян, но пък може и да се пооправи занапред. А пък и да не се оправи ще го преживеем, с тоя арт и най-голямата боза да е, пак ще се гледа <3
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|