Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 22 от 50 [ 740 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2012 7:34 pm 
Аватар

Wind_Falcon написа:
Ми проблема тук е как Черната брада взе Gura Gura no Mi силите при тази логика? Смисъл то е ясно че след като умре юзъра по някое време пак му се появява плода, но аз си мислех че не се материализира веднага в най-близкия обикновен плод, а някъде в океана и ще минат години преди да се намери отново.

ЧБ често яде пай от череши. Покрива се с наметалото, за да е единственият, на когото може да бъде предадена силата на Белия, и получава плода му чрез свойте череши.

:lol: :lol:

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2012 9:43 am 
Аватар

Някои има ли спомен за "дърво някъде в окена, което ражда дяволските плодове и те като паднат от клоните му, плуват във водата, докато някой не ги намери и изяде" ? Смисъл не мога да се сетя това фенска теория ли беше, или някъде го беше написал/потвърдил Ода :tv:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2012 4:22 pm 

Дървото , което ражда дяволски плодове е фенска теория. И всички други теории са фенски теории. Докато, Ода, не каже конкретно кое как е. 8)

Предполагам, групата на Зоро, ще спасява групата на заловените и после ще полират пода с Цезар и Верго. Освен ако..... :doh: , не много е шантаво да го споменавам, дори като хипотеза.

А какво ще стане, ако Зоро резне вратата на лабораторията :death: ? Ръцете на Франки заедно ли са вързани :cyclon: ? Луфи, пробвал ли е, втвърдяване? :ying: Не, не това втвърдяване. =)) Нами и Усоп също могат да се намесят :jester: . Да не забравя, пристигането на ....... - еееее нека бъде изненада. :D

Верго, има армамент Хаки. Може би, Монет, има обзърв хаки. И е забелязала\усетила Чопър.

Интересно ми е, дали Вегапънк има нещо общо с Тсукуми(професора който обичал да гледа луната) или с кораба на който Франки намира чертежите за киборг? :tv: Дано кажат нещо интересно за него в края на арката. :thumb:

МнениеПубликувано на: Чет Авг 09, 2012 11:06 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Чууу, десетка Фалконе :0 И Цезар е знаел това, да му се незнае, за това е планирал и бонбончето и торбата с ябълки е неслучайно там.... И всъщност огромната тайна зад наметалото на черния може да е просто плод, към който да се прехвърли "проклятието". За целта ЧБ е трябвало да знае ябълка ли е банан ли е било, но това не е проблем - има си книга, бил е в екипажа...

ПП: лол, http://onepiece.wikia.com/wiki/Sara_Sar ... l:_Axolotl тука вече са го описали т'ва.... интересно.
За мен все пак не бе мъртво, просто гръмна и очаквах скоро пак да се събере :? Иначе какво подемоните ще им продаде Цезар? Shinokuni или дяволския му плод? :? Или ще създаде нов слаймок...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 10, 2012 4:21 am 
Аватар

Предполагам че с прераждането на плода Шинокуни не само че става с безкраен потенциал за повтаряне, но и лесно може от остров на остров да се пренесат нужните "съставки" за активирането му.

Макар че аз лично съм разочарован че точно по този начин се превъртат плодовете. Да не говорим колко plot hole-ове могат да се изнамерят от началото до сега с тази логика.

МнениеПубликувано на: Съб Авг 11, 2012 5:00 am 
Аватар

Рано рано в мангата , а и в анимето беше показано че дяволския плод се появява 50 или около 50 години след като умре притежателя му - примерно на Ейс плодчето трябва да се появи същото пак след около 50на години - или с други думи да не го видим вече.

ЧБ взе на Белия плода по начин който си е валиден само за него и това си е някаква част от историята, дано само не е почнал да раздава плодове по тоя начин и на екипажа си че ще е прекалено.

Честно казано нищо не схванах от последната глава явно ще се чака следващата да се пообяснят малко нещата.
Стори ми се че в тази шейна/торба имаше повече от 1 плод ама може и да бъркам

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 11, 2012 6:56 am 
Аватар

Имаше повече от 1 плод, но само 1 стана дяволски.

МнениеПубликувано на: Съб Авг 11, 2012 5:09 pm 
Аватар

Да определено не съм го разбрал, отивам да чета пак главата - въобще съм изтървал момента със създаването на дяволски плод ;/ най -много пак да питам :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 11, 2012 6:54 pm 
Аватар

Нееее. Как пък веднага след смъртта притежателя плода ще се връща веднага,че и на същото място ? Просто ми изглежда нередно. Прекалено удобно ако ме питате.

МнениеПубликувано на: Нед Авг 12, 2012 12:34 am 
Аватар

Еми условията за това за момента не са обяснени по никакъв начин и просто чакаме, най-малкото все още имат да казват как някакъв предмет( който при нас беше меч) може да изяде плод. То по начало много хора не са умирали в мангата при това май само 2ма с плод,така че кой знае какви "plot holes" няма как да има.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 12, 2012 12:55 pm 
Аватар

"Woo, Let's go crazy"

:o

До ся какво правихте ? Определено не се разхождаха безобидно из острова :lol:

А и Санджи ERO-POWER =)) =)) =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 12, 2012 3:49 pm 
Аватар

Много интересна глава.
Тези дали си правят тeхен алианс или са към този на Law :hmm:
А края найстина беше надъхващ с тва летс го крейзи! :kicking:

МнениеПубликувано на: Нед Авг 12, 2012 5:30 pm 
Аватар

Мда,супер глава.Btw,що излиза днес?В следващата сряда няма да има или...

МнениеПубликувано на: Нед Авг 12, 2012 6:06 pm 
Аватар

Най-вероятно мислех че до сряда ще чакаме , но или са се докопали по-рано до raw-oвете което не е чудни при 2ни издания / седмица почивка или аз не съм разбрал кое кога е.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 12, 2012 6:55 pm 
Аватар

=)) =)) =)) =)) =)) в момента в който се включи ero-powera станах и се отдалечих от компа за да спра да се смея. След малко се върнах, погледнах страницата и пак почнах да се смея.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 22 от 50 [ 740 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]