|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 6:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Апр 15, 2007 7:42 pm |
 |
victor_1988 |
|
 |
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Vegeta написа: Аз обикновно си казвам квото си е за казване.Що не ходи на даскало?ми щото не ми се ходи. 
x2
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Апр 15, 2007 7:49 pm |
 |
fistofheavens |
|
 |
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 12:23 pm Мнения: 335 Местоположение: valley of the end
|
Vegeta написа: Аз обикновно си казвам квото си е за казване.Що не ходи на даскало?ми щото не ми се ходи. 
x3
_________________ There is no good and evil, there is only power, and those too weak to seek it...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Апр 15, 2007 8:58 pm |
 |
tehpwnerer |
|
 |
|
Съжалявам аз съм доста честен човек(поне за даскалото иначе  )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Апр 15, 2007 9:26 pm |
 |
Enjyu |
|
 |
Регистриран на: Сря Окт 11, 2006 11:25 am Мнения: 734 Местоположение: ~•The Underworld•~
|
Ем аз обикновено като закъснявам за даскало е щото ме мързи,
Примерно когато учителката по руски ме пита, защо сутринта не дойде за двата нулеви, аз й казвам истината...спах  Иначе последното ми оправдание беше в петъка, когато сестра ми с още няколко фр дойдоха през голямото да ме скифнат в даскало и аз 20 мин след началото на часа заедно с още едно момиче от класа влязохме и даскалката ни попита защо закъсняваме й казах че съм била със сестра ми и сме си говорли...и тя ни изгони от часа и май ни писа неизвиняни(едва ли)  обаче беше фън  учих фр ми да играе хек...
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|