|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 9:17 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 29, 2012 9:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37639_1492892239.jpg) |
trancer4e4life |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
2, 3, 4 - meh, meh, meh. И защо все се захласвам като знам, че не трябва да очаквам нищо с един или два епизода? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Разочарова ме ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) .
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 31, 2012 1:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10285_1391302947.png) |
Whisper |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
Pina <3 ;w;
Беше ок епизод... It made me sob. Отказах се да чакам нещо по-така да се случи >:с
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 05, 2012 11:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=46320_1409787847.gif) |
rurien |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
trancer4e4life написа: Fake emotions all over the place. I agree... Всичко е много пресилено и изкуствено, като изсмукано от пръстите (особено оная като изрудяса просто ей така, за по-интересно).
_________________ 只今より、運命の乗り換えが始まります。乗り換えをご希望のお客様は、お乗り遅れの無いよう、お急ぎください。
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|