|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 15, 2007 8:46 am |
|
drzlobjul |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 18, 2006 5:37 pm Мнения: 835 Местоположение: Немам си на идея
|
Значи като видях колко пъти е изтеглено анимето на главната страница си знаех,че има нещо нередно понеже се бях мъчил да го гледам няколко месеца преди това и не ми хареса и за това толкова се учудих Вчера го завърших и кво да кажа...еми не беше зле,но беше много далеч от истината
##Главният герой-пълен смешник и липсата на каквито и да били качества на сериозност мен лично много ме подразниха
##Музиката се закрепва,приятна е;гласовете на героите,ефектите-бяха добри
##Визията-приятна,радва окото;имаше някои моменти дето си личеше,че художниците ги е домързявало и бяха претрпупали малко нещата,но не са трагични
##История-най-слабото звено Можеха да направят супер яка история,ама уви така е рекъл Господ Много недоразвити персонажи,много неясности,на моменти беше доста скучно поради факта,че имаше епизоди тип:"хой там,трепай де що има,докладвай" и тва в един момент започва да писва
##Герои-най-силната страна на анмето за мен лично Много приятно нарисувани персонажи,добре подбрани като характери(поне от това,което се разбира за тях,защото не им е отделено почти никакво внимание) а бе хубави са,АМА на тях е наблегнато ДОСТА малко
Оценка:6/10
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 15, 2007 9:41 pm |
|
Karia~chan |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
Ми анимето мноо ма кефи, но наистина можеше повече да се постараят. Имаше доста изтъркани моменти, някои даже скучни, ама кво да се прави ... шанс... И въпреки това си ме радва много и много си го обичкам ^^
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|