|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 10:26 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man (есен 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 17, 2012 10:32 pm |
Mihi-chan |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Много добро аниме. Откъм арт, откъм OST, откъм персонажи, откъм история. Арт: На ниво през цялото аниме, направено така, че дори душите на демоните не са драсканици и Хилядолетния граф е направен добре ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) OST: Още от първия епизод, опенинга ме грабна. И знам, че следват още три, чух ги в ютуб. Също ми харесаха. Има добър саундтрак. Персонажи: Като започнем от главния - Алън Уолкър (как му свикнах на японското произношение, не го пиша нормално понякога о.О) и стигнем до второстепенни персонажи като Хевласка, Комуи, Роад Камелот и чадъра й Леро. Направени са така, че да привличат вниманието ти с характера си, вида си и историята си. Дори студения Канда ме привлича с нещо, макар за него почти нищо да няма споменато в анимето. Много харесах епизодите с "новите екзорсисти" - Миранда Лотто и вампира Алистър Кроули. И двамата не знаеха, че притежават фрагмент от чистата сила, и двамата хората ги мразеха и не си имаха нищо друго освен часовник (при Миранда) и жена и цветя (Алистър). Историята им беше тъжна и бяха съсипани, когато им отнеха и малкото, което имат. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Забавните моменти в анимето са гарантирани. Комуи е човек, който може да те съсипе от смях с привързаността си към Ленали и Комурините. Отплеснах се :Д Броя на епизодите отначало ме плашеше, защото обикновено гледам нещо от по 12-13 епизода или по 26. И последното нещо, което ми харесва в това аниме е как всички битки са в продължение на 2-3 епизода (а тези с новите екзорсисти - по 5), но някак си не са разтегнати локуми, а всичко просто е в детайли и е направено много добре. Теглете, D.gray man e страхотно аниме. Макар, все още да съм на 25-ти епизод и да не знам какво става по-нататък, аз съм си впечатлена.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man (есен 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 30, 2012 5:24 pm |
Crow617 |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Много е яко анимето,може би е първото или второто което съм гледал на компа.Гледах го преди доста време и тогава станах доста голям аниме фен ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ако някой не го е гледал предлагам му да го гледа
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man (есен 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 16, 2012 3:03 am |
asdasda999 |
|
|
Първото аниме което изгледах ... просто е неописуемо.Толкова искам да го продължат , но като се разчетох насам-натам и разбрах ,че нямало да го продължават.Толкова съм разочарован..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man (есен 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 02, 2012 3:41 pm |
anime__fen4e |
|
|
Някой знае ли дали изобщо ще излиза DVD на анимето в България?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man (есен 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 27, 2016 2:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3514_1248823372.png) |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Дано като аниме историята е по-разбираема, понеже в мангата ми беше пълна каша + големите паузи които имаше, правеше следенето на историята още по-трудно Иначе през по-голямата част от трейлъра имах чувството, че ще е някаква оригинална история/арка (понеже нищо от това не помнех ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ), но появата на Алма накрая потвърди, че ще покрие нещата след първото аниме.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|