Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 13 от 40 [ 586 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 40  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Kuroko no Basket (пролет 2012)
МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2012 3:19 pm 
Аватар

Страхотно аниме!!! Не мислех че нещо спортно ще ме грабне толкова,ама....there's always a first time.А пък и навсякъде бъка от яой фен-артчета,как мога да не му се изкефя....Някой знае ли кога цялото аниме ще бъде преведено на бг?

Sometimes i wish someone out there will find me...'Till then i walk alone.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2012 4:46 am 
Аватар

Няма да го дропвам аниметооо!!! :kicking: :D

Все пак солидната спортна логика надделя :icecream: ...

Аомине не ги ли смаза , а?
:rocknroll: :rocknroll:

Да видим кога ще е payback time и с ква стратегия ще му излезат в реванша... 8) 8) 8)

МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2012 11:40 am 
Аватар

Едно на ръка контузията на Кагами, но без солидния рисърч на Момои резултата далеч нямаше да е толкова фрапантен. Но така е в спорта - не може всичко да е идеално.
А вече и спокойно мога да заявя, че Аомине е най-неприятния персонаж до тук в анимето. Като стил на игра също.

МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2012 9:51 pm 

Много големи очаквания имах за епизода...

Аомине силно ме разочарова

Да видим в следващия епизод тоя с грозния арт и лилавата коса какво ще направи.

Очаквам червенокосия със злобния поглед да е най-голямата имба.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2012 12:18 am 
Аватар

Кво се разхейтихте по Аомине ... :lol:

Човекът си играе брутален баскетбол и мина през целия Сейрин тийм като танк... И като цяло ролята му е да е брутален еЙс. Перфектно се справя. :twisted:

The Blue BULLY :twisted: :twisted:

Но Кагами-Куроко ще му фанат цаката, особено когато краката на Кагами са в кондиция. Много ми е интересно как де,но онази треньорката стратеЖка трябва да измисли нещо хитро :wink: ..

Последна промяна DiaDora на Пон Авг 06, 2012 12:58 am, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2012 12:23 am 
Аватар

Kuroko no Basket в момента е пародия на баскетбола, насочена към малолетни тийнейджърки, радващи се на потни здрави пичове. Shounen стилът е напълно погрешен, при положение, че никое уважаващо себе си момче не би си причинило да взема на сериозно аниме като това. Поне да имаше фантастични елементи, за да има смисъл да го гледаш.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2012 8:15 pm 
Аватар

Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
^ Someone had the guts to tell the truth.

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 6:24 pm 
Аватар

Мангата можех да я изтрая ама това вече не :lol: :lol:
защо не направиха аниме на ahiro no sora то си заслужава поне малко повече

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 2:05 pm 
Аватар

^
защото се анимират манги, които продават наистина много добре и са популярни в момента ;/

Ииии.... дочаках да видя Kiyoshi анимиран *-* Най-накрая ни представиха и харизматичната, но откровено странна личност на този, който е създал отбора x3 Определено ще има някаква сплотяваща рoля. Отсега си го заплювам, пък ще видим по-нататък .... и бтв, не знам дали само аз го забелязах, но все пак трябваше да го постна x3

Изображение
priceless :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2012 12:11 am 
Аватар

crazy_little_crow написа:
^
защото се анимират манги, които продават наистина много добре и са популярни в момента ;/

Ииии.... дочаках да видя Kiyoshi анимиран *-* Най-накрая ни представиха и харизматичната, но откровено странна личност на този, който е създал отбора x3 Определено ще има някаква сплотяваща рoля. Отсега си го заплювам, пък ще видим по-нататък .... и бтв, не знам дали само аз го забелязах, но все пак трябваше да го постна x3

Изображение
priceless :lol:

ahiru no sora се продаваше по добре от куроко но баскет
о.о

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2012 4:08 am 
Аватар

Фхххх това е много дълга тема, но ще пробвам с няколко изречения да обясня какво имам предвид ...

Aкцентирам на "в момента" (бтв и Pres го спомена), което се нарича чисто и просто хайп.

По-лесно е да направиш оборот на 15-томна манга (от 2008) отколкото на такава с 30+ (от 2004) - предвид до колко можеш да изкупиш едното по-бързо ^.~ Пък и все пак издателите гледат на качват продажбите на мангите с недоразвит (но лесно откриваем) потенциал. От друга страна, AnS вече има фенбаза и тя така или иначе няма накъде повече да се разкупува (което значи по-малко приходи и от анимето и почти незначително увеличение на бройките на мангата). Не говоря тук за качество, реализъм, история, чара дивелопмент и т.н., и т.н. , а просто за маркетинг и експлоатиране на масата ^^'''

PS Пък и винаги съществува момента с кой колко за какво ще плати >.> Обикновено обаче за тези неща никой не лийква информация.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2012 8:14 pm 

Според мен не е важно от кога е мангата, ако студиото вижда потенциал в нея. Не съм достатъчно навътре в нещата да дам конкретен пример, но съм сигурен че има.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 20, 2012 10:54 am 
Аватар
Културовед

Пхуу, наскоро видях, че има ongoing баскетбол аниме и тази нощ се реших да изгледам каквото е излезнало.

Добре, гледал съм 4-5 спортни анимета, ама това ги бие от всякъде по извършване на невъзможни неща. Не съм чел по-предни постове, но съм убеден, че и други са мрънкали по този въпрос (извинявам се, че повтарям). Всъщност, честно казано това изобщо не ме дразни. Въпреки че би ми било 100 пъти по-интересно да гледам аниме с реалистичен баскетбол, това е също толкова надъхващо. Това което ме дразни наистина е разговорливостта на играчите по време на игра. Srsly. Знам, че това (горе-доло) също е в характеристиките на спортно аниме, ама можеха да го нагласят по-добре. Някой вкарва кош и двата отбора се спират да си разменят по някой и друг лаф, yuh.
Честно казано отбора на Seirin ми харесва изключително много дори без Kuroko и Kagami (говоря за епизодите в които 'отмъстиха' за загубата си от предната година). Капитана ми харесва доста, същото и за типа с птичия поглед. Другите ми идват малко като fill up.

Относно последните няколко епизода - Като се има предвид това което казах за fill up-ите - много се зарадвах на появата на нов персонаж, защото отбора има нужда от още един играч който да е по-добър от 'average player.'
Също се радвам на Kuroko за дето най-накрая осъзна, че 'баскетбола' му е супер зле. С нетърпение чакам да видя как ще се развие като играч.

Имам чувството, че от този момент на татък анимето ще става все по-добро. Трябваше да изчакам да стане [c]. xD

МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 1:05 am 
Аватар

Е по абсурдност на уменията Prince of tennis + OVA + продължението са като DB и DBZ при спортните. Иначе засега анимето е доста добро придържат се максимално до мангата и както обикновено това дава добър резултат (чудя се защо при положение че така се получават реално най-добрите анимета продължават да се правят много други които не го правят и 99% от случаите ги сговняват)

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 1:17 am 
Аватар

Най-накрая герой, който ме кефи дори повече от Hyuuga! Става все по-интересно :rocknroll: :rocknroll:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 13 от 40 [ 586 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 40  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]