Ох напълни ми се душата. Нз дали да се възхищавам или да бъда отвратен от тоя с парфюмите. Следващия чап става бой!!!!
Публикувано на: Съб Юли 28, 2012 1:28 am
6iblio
Следващият чаптър е това, което всички чакахме. Адското меле. Едвам ще изтрая цяла седмица.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
Заглавие: Re: > Fairy Tail <
Публикувано на: Съб Авг 04, 2012 1:06 am
SnaikBG
Регистриран на: Пет Юни 27, 2008 10:40 am Мнения: 1102 Местоположение: Някъде Между Измеренията
Готино им наритаха задниците но сега да видим как ще се оправят Fairy Tail с новия PowerUp.
Публикувано на: Съб Авг 04, 2012 1:43 am
Jakuten de Tsuyo-sa
Единственото нещо, което не ми хареса е името на следващия чаптър .... I really can't give a fuck about those two. И да .. реално наще дори не са се били истински ми се струва ... главно BLOCK BITCHES ... таа да, едва ли някой ще се учуди като ги размятат и с dragon force-a
So .... G1 - fire,metal,air G2- lighting , poison (fakes) G3 - laser, shadow ... WTF ? и ако пропускам някой .... се тая.
Заглавие: Re: > Fairy Tail <
Публикувано на: Съб Авг 04, 2012 2:28 am
engine
Абе кви драгон форси въ гонът въ? Т'ва седи само за вид, да се отсрамят нуубовете - нема да падаме само от шамари, я! Ама и наш'те са напред - ето, нема още Houkou и прочие, а Натсу само чека да пусне комбо мода и да ги почне. И тая епик битка по мои сметки ще излезе между три и пет глави заради традиционните флашбеци дето никого не интересуват, и лаф-мохабетите на хероите. Айде да приключват, че искам Лаксъс.
_________________ Който пие облак троен,той за утре е спокоен!
те нашине даже не използваха много магий още ще ми стане интересно и те да се наежат в следващия чаптър
Публикувано на: Съб Авг 04, 2012 2:28 pm
Shinigam1
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
Бууууууу тия1 двамата извадиха 1000 power up-а тфа много тъпо и са 15 генерация драгън слеъри с 18 000 ъпгрейда докато не бият нее ли оригинал като наще да са тренирали с дракони не ми ги хвалете тоя автора само бози работите с тия двамата лешпери.
Публикувано на: Съб Авг 04, 2012 4:23 pm
loader
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
Харесва ми, когато Машима прави толкова дълги глави.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 32 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения