Взе да става още по-интересно. В следващия епизод ще покажат и другите паяци... А може ли някой да ми каже защо Киллуа използва манипулаторски умения, вместо да бъде създател? Гледал съм старите серии, но съм го забравил...
Защото веригата е създадена и използва другата група - манипулация, за да я контролира, доколкото разбирам. А пък вече за далаверата със специализацията не съм много наясно, но мисля, че правеше веригата максимално реалистична със създаването, максимално здрава със подсилването, а манипулацията позвляваше за лесен IN, за да скрие веригата за обездвижване. Проблемът при неговата способност е, че след като създаде веригата, трябва да я контролира с манипулация, която е далеч от неговата специализация и в крайна сметка го прави слаб в контрола на веригата. Поне според обясненията на нен-даскалите това разбрах.
Изчакай епизодите да напреднат още малко и ще разбереш как стоят нещата с уменията му.
Спойлера:
Накратко: принципно Курапика може да използва всякакъв вид Нен, когато е в режим "Специалист". Това се дължи на "Червените очи" и кръвта на клана Курта, която тече във вените му, т.е. той е унаследил тази способност. Под всякакъв вид Нен имам предвид, че може да е Излъчвател, Манипулатор, Създател, Подсилвател, Преобразувател и Специалист на 100%. Когато не е Специалист, може да използва останалите категории до определено ниво, а именно:
Докато Гон и Киллуа развиват само една категория, Курапика по време на тренировката си овладява всичките до горепосочените проценти, овладява и "поставянето на условия"...
Дано не греша, но такива са ми спомените от мангата и старото заглавие.
П.С. Информацията за процентите я извадих от 39-ти епизод.
Добре, Пакунода си е малко грозновата, но по-грозна не можеха ли да я направят?! Уво обаче продължава да кърти Най-готиният персонаж от Фантомската трупа ;д
В стария сезон Пакунода беше по-грозна.Само 1 нещо не ми хареса и то е VA на Шалнарк направо са го прецакали изобщо не пасва.Увогин същия босс както в миналия сезон.
Публикувано на: Нед Юли 29, 2012 1:56 pm
Rampage
Добре,що за педераски глас са сложили на Shalnark?Гласът му изглежда като на някое 10-годишно хлапе.Друго-защо,по дяволите са сменили гласът на Feitan? Гласът му беше толкова badass в старата версия,а те го направили някакъв меланхоличен.Не ми хареса и гласът на Uvogin.Pakunoda тук е даже по-красива.В старата версия,приличаше на чума.Най-много бях разочарован от сеюто на Chrollo Lucilfer.Значи,това сею въобще не му отива,ама въобще.Бях съгласен това да е сеюто на Shalnark,но не и на Chrollo.Ето защо на моменти старата версия е с класи над новата.
Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
Заглавие: Re: Hunter x Hunter (есен 2011)
Публикувано на: Нед Юли 29, 2012 2:23 pm
IceBreaker93
Регистриран на: Чет Окт 13, 2011 4:59 pm Мнения: 1721 Местоположение: 5th circle of the hell
Добре,що за педераски глас са сложили на Shalnark?Гласът му изглежда като на някое 10-годишно хлапе.Друго-защо,по дяволите са сменили гласът на Feitan? Гласът му беше толкова badass в старата версия,а те го направили някакъв меланхоличен.Не ми хареса и гласът на Uvogin.Pakunoda тук е даже по-красива.В старата версия,приличаше на чума.Най-много бях разочарован от сеюто на Chrollo Lucilfer.Значи,това сею въобще не му отива,ама въобще.Бях съгласен това да е сеюто на Shalnark,но не и на Chrollo.Ето защо на моменти старата версия е с класи над новата.
Стария сезон е класи напред от новия.Много яко са прецакали новия сезон като избор на сеюта.
_________________ Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
Заглавие: Re: Hunter x Hunter (есен 2011)
Публикувано на: Нед Авг 12, 2012 4:49 pm
deathrazor
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 34 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения