И аз принципно съм зарибен по стрийт-а ама понеже нямам познат, на който да му е интересно и да играе с мен и аз не се занимавам. Иначе тва което видях от теб е От къде си, братко?
_________________ You came without fear. Don't have any regrets, no matter what happens. This is the duel you wanted. - Monkey D. Luffy
Заглавие: Re: Коментари към Members & Daily Gallery
Знам че са еднообразнички, но причината е че просто за момента нямам някаква друга алтернатива и щракам по някой друг фотос вкъщи ^^'' На мен самата идея на снимките ми е повече визията. Изпробвам различни аниме герои като идея, но не е косплей а просто самата визия Иска ми се някак по-различно да се снимам, ама не ми върви да си намеря някой със златни ръце
грешиш. това че вие там гледате е друг въпрос. няма да ви се оправдавам сега. имам boobies - виждат се на снимките. няма как да си ги махна с магическа пръчка че да ви изнася на вас. deal with it!
KISSSY какво? -.-
Публикувано на: Нед Юли 22, 2012 7:03 pm
Thaumaturgist
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения