|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 5:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Link: BUCK-TICK [J-Rock] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 24, 2011 1:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6020_1245532456.jpg) |
kcekce |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Хаха, А-чан прибира малки момченца под крилото си ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Тая разлика в ръста определено беше cute:) Иначе никой не може да го изпее това парче като баш-шефа, а май и той самият леко се стряскаше от прекалено дългите и еднообразни вибрата на синковеца:) Ама нека се забавляват ся, лошо нЕма:)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Link: BUCK-TICK [J-Rock] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 24, 2011 7:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3167_1370092280.jpg) |
Zail |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Таканори (41) x Атсуши (45). Старчета правят yaoi.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Link: BUCK-TICK [J-Rock] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 13, 2012 6:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=43536_1438856304.jpg) |
DelphineDelmar |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Има Buck-tick място тук? Какво да кажа, слушам много музика (може би повече, отколкото е полезно) и досега никога не съм можела да определя любима група, защото за мен нямаше една-единствена, която да ми води класацията, ако може така да се каже. Чух Сакурай и компания преди години, харесах ги , но не задълбах прекалено. Прослушвах си ги, защото нямам навик да слушам цели албуми, за дискографии да не говорим. Докато не чух един цял - Six/Nine, който се оказа ''точката на пречупване''. Оттогава мога да кажа, че открих своята любима група. Да, харесвам много други, но Buck-tick са онези, които и в отделни песни, и като цяло не спират да ме изумяват. Обичат да експериментират, постоянно се променят, развиват се. За толкова години, единственото, което е останало непроменено, е състава. (Което ме радва страшно много, в крайна сметка колко са училищните групи, които могат да се похвалят с нещо такова? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ) От Hinan go-go досега: ![Изображение](http://www.calavera.com/btzone/history/popcon1984.jpg) Иии, по-добре да не отварям темата за записи от концерти, за Сакурай и котките, за косата на Тол, за това, как за една бройка Хиде не се е класирал за вокал, за интересните им клипове, за танците на Имай обложките тип: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4b/One_Life%2C_One_Death_-_BUCK-TICK.jpg ... tl;dr: На 14 ще има някакъв Nico nico лайв и се чува, че може да ни зарадват с привю на ''Elise no tame ni'' Иначе-чакам си чинно албума, позалъгах се с Меркурий, чакам да се сдобия и с Ариола. Определено знаят как да повишат интереса, пускайки малко по малко информация и снимки. Oyaji rockers, ама пък хич не са за изхвърляне. P.S. Извинявам се за (не)уместното фенстване, просто за пръв път намирам нещо, свързано с групата в родното интернет пространство...почти.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Link: BUCK-TICK [J-Rock] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 14, 2012 9:54 pm |
DelphineDelmar |
|
|
Ами, не че не ме грабнаха от раз, просто ми трябваше онзи конкретен албум, който да ме накара да ги харесам чак до такава степен. Абе, друго си е Six / Nine За лайва днес: Имаше около 40тина минути ''архивни кадри'', или кратко притичване из дискографията им и някой интересни клипове и моменти (а ла Miu и куфарчето ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ). После имаше нещо тип викторина, с награди. На японски, с лимит за време-абе, оплетена работа. Накрая пуснаха エリーゼのために/ Für Elise. Клипът ми се стори доста минималистичен, наш'те хора си свирят в някакво тъмно помещение, а Имай си прави редовните пируети. Интересното в случая беше, че за някакви секунди се появи съобщение за втори сингъл (доколкото разбрах ), който ще се казва ''Miss Take'' . Имаше и нещо за някаква томбола, чрез която определени късметлии щели да се появят в новия клип, но това хич не е проверена информация. П.П. То кога го пуснаха, кога изтече в ютюб.Намерих и песента за сваляне, но не знам как стоят нещата със споделянето на линкове тук,затова слагам в спойлер.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Link: BUCK-TICK [J-Rock] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 15, 2012 1:22 am |
kcekce |
|
|
Мии, само се надявам сингълът да не е целият такъв, защото парчето хем хич не ме грабна, хем ми се стори, че съм го чувала вече сто пъти ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Нещо не му е наред... Ама както и да е, аз и Razzle dazzle не го намирам за силен албум. Memento Mori изби рибата с Coyote и с пилотното парче и просто сложи една доста висока летва, която "разъла" не достигна. Но колкото са продуктивни батенцата, все ще изкарат още нещо хубаво ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) EDIT: Наистина нямам време да задълбая в качване, а и където и да кача може пак да стане ЛЯ. Теглете дискографията от (най-вероятно) временно работещите места:
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Link: BUCK-TICK [J-Rock] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 20, 2012 1:02 am |
DelphineDelmar |
|
|
Fishtankers, 'айде на Парада Излезе втория трибют за наш'те хора Очарована съм от една част от изпълненията (*cough* D'erlanger are back *cough* ). Някои ме изненадаха доста приятно, а други не ме грабнаха особено, но като цяло добра компилация. Общо взето ме настройва за албума. Линк към Parade II - Respective Tracks of BUCK-TICKИначе за последния сингъл- Only you ми е абсолютна слабост тези дни, римейкът също не е лош. Странното е че самия А сингъл ми се явява най-слаб от трите (А наистина харесах и него). Въобще- мир и любов, и Сакурай пак е без вежди И малка молба: И да не е съвсем без нищо: Този човек има такава харизма, че дори и от някаквото видео на 20 ( вече ) години е способен да ми изтрие всякаквите свързани мисли от главата.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Link: BUCK-TICK [J-Rock] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 28, 2012 5:28 pm |
DelphineDelmar |
|
|
Страшна си (предполагам де)Иначе не че точно тук е мястото, но при липса на по-подходящо, ще питам: Какво мислите за Schwein ? Оказва се че и Lucy става за за нещо, и Швайнщайн като албум ми е доста напред.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Link: BUCK-TICK [J-Rock] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 30, 2012 10:16 am |
kcekce |
|
|
Schvein си ме кефи много, жалко, че не са понаправили повечко неща. Даже си взех една плоча на Pig под влияние на Schvein ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Lucy обаче хич не ме впечатли ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Имаи не може да пее и т`ва си е. Доста гнусничък гласец вади...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|