Яко се бъзикат с всички популярни анимета, а комедията е на ниво!
10/10 от мен на втори епизод! Най-добрата комедия за сезона!
_________________ Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
Заглавие: Re: Binbougami ga! (лято 2012)
Публикувано на: Сря Юли 18, 2012 1:08 am
erejnion
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
Че то моногатари поредицата не е чак толкова известна, в сравнение с DBZ, Doraemon, Pokemon и други световно известни анимета.
_________________ Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
Публикувано на: Сря Юли 18, 2012 1:55 pm
erejnion
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
Ooops. Значи имаш предвид само мейнстрийм известните анимета. Нали знаеш, че да се изебаваш с всички тях сигурно можеш даже и със само едно изречение? Не е като да е някакво постижение това... плюс това пак ти се налага да дадеш примери за ебавки със NGE, Madoka и K-ON, които... също са мейнстрийм (вече).
Binbougami е ограничено в някакъв смисъл до бъзици с Джъмп мангите; което не е лошо въобще, просто ми става смешно, когато хората почнат да хвърлят подобни твърдения.
Публикувано на: Сря Юли 18, 2012 2:12 pm
svenxxx
TokiSubs
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
Публикувано на: Сря Юли 18, 2012 4:41 pm
crazy_little_crow
Binbougami ga! не е баш анимето от което очаквам да пусне нещо в не-шонен стил - честно казано и не държа То това е половината чар на анимето, а на ниво косплей Момиджи определено го докарва (с малки изключения) които ми напомни - евала на тези, които разпознаха Гъндам-а x3 В следващия епизод ще има биши <3 Не знам какво ще става, но поне ще забави износването на гагчетата между Момиджи и Ичико ...
ПП Обаче най-якото от втори епизод си остава момента с "килимчетата за мишката"
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3 If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
Публикувано на: Чет Юли 19, 2012 10:04 am
CaBa
Модератор
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
имайки предвид високото ниво на скептичност, което поддържам към новите анимета, това ме изненада не че съм възхитена, ама изглежда обещаващо. само аз ли намирам оная атмосфера на паника и крясъци, която я има и в Гинтама? или просто сериозно ме пере носталгията
_________________ "I would rather have a mind opened by wonder than one closed by belief."
Публикувано на: Чет Юли 19, 2012 10:37 am
svenxxx
TokiSubs
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
^ О, не си само ти. Мисля, че някъде из темата споменах, че ми прилича леко на Гинтама.
Спойлера:
svenxxx написа:
което ми напомня на Гинтама.
Дам, споменал съм.
Публикувано на: Чет Юли 19, 2012 11:11 am
Coffee_Addicted
Няма да е много хубаво, ако прилича супер много на Гинтама. Все пак искам да гледам нещо, което е малко по-различно.
Публикувано на: Чет Юли 19, 2012 5:21 pm
erejnion
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения