Дата и час: Пон Фев 03, 2025 2:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 45 от 50 [ 736 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!!
МнениеПубликувано на: Сря Юли 11, 2012 3:54 pm 
Аватар

Добре, нека кажем, че поради някаква минимална причина Гин не е мъртъв :roll: Тогава ми обясни някои неща: Защо Матсумото се съдра да реве по него? Защо когато даваха Айзен в затвора (или както там му викат) не показаха и Гин? ~2 години по-късно, когато Ичиго се връща в Обществото, Кубо ни показа старите капитани и новите попълнения от Вайзардите. До колкото си спомням Гин играеше някаква роля на двоен шпионин с цел да убие Айзен. Така че, ако е жив, би трябвало да си е останал капитан...

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 6:32 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ъ.. Гин ест., че не е мъртъв. Матсумото реве за любимия си, който може никога да не види вече...
Гин е в изгнание, няма как да се върне. Цяло чудо е че ония... как беше там... с многото зъби, вайзард ли беше къв беше.. са го върнали на пост. Абсурдно чудо. Се едно да върнат Урахара или Бащата на Ичи... ма как и да е.
Грим няма как да има такъв меч.
Сеча бе доста широк и мощен... меча е тънък. Нооо не залагам на Гин, би било твърде хубаво. Той е винаги за последно. Дано... но има един куп други шити-гамита дето може да са...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 12:39 pm 
Аватар

Aтака срещу опоненти без възможност за ползване на банкай??? Бой Без банкай? КЪДЕ Е Е КЕН-ЧАН?!!!!!!?!?!?!??!?!?!??!!! Подяволите още като чух, че нема да се ползват банкаи се сетих за единствения психопат който се бие без никога да ползва банкай и все пак им свива шушоните. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:hmm: Кубо за десерт ли го пази? :o Де е Кенпачи ми кажете само :baby:
Гин е лице ве! Ако го върнат в играта ше е забавно. То само като му видиш мутрата и .... :lol: :lol: :lol: :lol: Китсуне-фейс :twisted: :twisted: :twisted:

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 9:29 pm 
Аватар

Сетих се, че дори и Урахара да бъде изненадан и посечен от Грим или който и да е, веднага ще се окаже балонен клонинг... и опа... :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 3:51 pm 
Аватар

И затфа ли чаках цяла седмица ... да видя кой е оня в сянка и тоя бастун Кубо да не го покаже аре стига . Цял чаптър оня лешпер ще ми обяснява какво е страх пуууу. Простотия пълна . Тоя трябваше да се падне срещу Кенпачи да му обясни какво е страх хуахуахухуа .

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 4:13 pm 
Аватар

Ahahahahahahahahaha
Изображение
Goddamn how is this shit popular?!

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 4:37 pm 
Аватар

Вие сте много интересни, всяка седмица чета почти едни и също коментари, как Кубо тролил и други такива...
Сякаш не сте чели и други манги, при които се е получавало същото...
Очаквали сте тази седмица да разберете кой е този с меча, но не и аз.. Знаех, че може да се получи нещо такова. :lol:

Относно новата глава, нима смачкаха Бякуя... :shock: дано това не е края, ще трябва или Ренджи да му помага или той сам ще се съвземе... :hmm:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 6:56 pm 
Аватар

Shinigam1 написа:
Тоя трябваше да се падне срещу Кенпачи да му обясни какво е страх хуахуахухуа .

Та тогава Кенпачи да му изясни смисъла на "не ми пука" :lol:

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 11:10 pm 
Аватар

Я, то можело и да говори :shock:

чаптъра was disturbing......and disgusting also....

But I loved it :blush:

EDIT: Ей такива дреболийки мн ме кефят: 501ви чап--->5+0+1=6 Бякуши си замина.
Напомня ми на първия волюм с корица Айзен-12ти, и последния с него-48ми , 4х12=48. Числото 4 нали е кофти цифра свързвано със смъртта. Заглавие на 48ми==> "God is dead".

Тия врътки ги има на още мноооого места ;)

Но не ми се вярва по-нататък да ги кара подред на номерата

Последна промяна isena на Чет Юли 19, 2012 12:06 am, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 11:39 pm 
Аватар

Отрова да беше, ще ше да е по-добре. Какво общо има сестра му с битката ? Страхува се, че ако загуби тя ще умре ? И ся какво, губи защото се страхува. И човека който е готов да убие най-добрия си приятел(fullbringer arkata) губи защото го е страх. Можеше да преодолее страхът на принципа " плъхът притиснат в ъгъла се обръща и се бие" или "blind rage".

И наистина къде е Кенпачи ? Второто най-кораво копеле във СС и стой и гледа как избиват хората му. Да не би пак да се е изгубил и да не може да ги намери. ЕХОО КЕН-ЧАН СЛЕДВАЙ МАСОВОТО КЛАНЕ И ЩЕ ГИ НАМЕРИШ!

Сега какво Урахара го свалиха ? Тоя преди не можеха да го докоснат, а сега първо получи стрела после може и да са го нарязали. Стрелата още ме изумява. Как пък някой ще рани Урахара ? Че на всичкото от горе от някакъв второстепенен герой.

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 11:50 pm 
Аватар

Абе сичко т'ва е, та като пъкне Ичиго и като изнесе един двама от тее шашкъне, и сички да кажат "Абре, мани таа работа, Ичиго си е пич" и да видим, че все пак е 'ногу мошен.

А колкото до качеството на чаповете - ми то поне от 20-тина, ако не и повече си е същото всеки път, та не знам баш защо винаги някой се изненадва.

От Бякуя това не го очаквах, така идиотски да падне, въпреки евтините (както винаги) методи и псевдо-философските празнодумия на лошите. И на мен ми е също интересно тия куиншита, дето Кубо ги измъкна от нецензурното си отверстие, к'во ли биха направили срещу Зараки - т'ва ще да се получи най-добрата битка в тая арка.

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 12:08 am 
Аватар

АААааааа!!! Чаптърът беше толкова велик. Имаше толкова много логика и stantment че ми стана адски кеф.
трябвапо-честодачететеbleachнапфкани:Д

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 2:01 am 
Аватар

Къде ? Къде я видя тази логика ? Моля те покажи ми я ! Да приемем, че си я видял само докато си бил "напафкан".

Действието ако се развива малко поо-бавно сигорно мангата ще надживее One Piece-a. А мангаката сигорно в момента се чуди къде да постави Кенпачи, че да не бъде one shot от някакъв незначителен персонаж, който в последстие просто ще бъде издухан нереално в come back-a на "добрите".

М/у колко удобно е всичко това с открадването на банкайчетата, че в момента не можем да видим на малкото останали персонажи на които не сме ги виждали.

Направо съм на страната на тия в бяло. "Избииииите ги и да свършва !!!!! " :rocknroll:

Бе дано поне до края да покаже release-a на Кенпачи, че то друг неочакват обрат едва ли може да се измисли.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 2:31 pm 
Аватар

Jakuten de Tsuyo-sa написа:
Къде ? Къде я видя тази логика ? Моля те покажи ми я ! Да приемем, че си я видял само докато си бил "напафкан".

чаптъра ми хареса заради това със страхът. харесаха ми обясненията имаше леко истина за, която да се замисля. нищо повече. действие и всичко останало си беше S.S.E.C. (Same Shit Every Chapter) :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 4:24 pm 
Аватар

логика и bleach
youredoingitwrong

нз и аз защо продължавам да го чета, след като стана толкова шит от години :lol: НО КРАЯТ НАБЛИЖАВА, ЩЕ Е ЩАСТЛИВ МОМЕНТ!

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 45 от 50 [ 736 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]