|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 2:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юли 11, 2012 3:54 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Добре, нека кажем, че поради някаква минимална причина Гин не е мъртъв Тогава ми обясни някои неща: Защо Матсумото се съдра да реве по него? Защо когато даваха Айзен в затвора (или както там му викат) не показаха и Гин? ~2 години по-късно, когато Ичиго се връща в Обществото, Кубо ни показа старите капитани и новите попълнения от Вайзардите. До колкото си спомням Гин играеше някаква роля на двоен шпионин с цел да убие Айзен. Така че, ако е жив, би трябвало да си е останал капитан...
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юли 18, 2012 4:37 pm |
|
krish |
|
|
|
Вие сте много интересни, всяка седмица чета почти едни и също коментари, как Кубо тролил и други такива... Сякаш не сте чели и други манги, при които се е получавало същото... Очаквали сте тази седмица да разберете кой е този с меча, но не и аз.. Знаех, че може да се получи нещо такова. Относно новата глава, нима смачкаха Бякуя... дано това не е края, ще трябва или Ренджи да му помага или той сам ще се съвземе...
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юли 18, 2012 6:56 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Shinigam1 написа: Тоя трябваше да се падне срещу Кенпачи да му обясни какво е страх хуахуахухуа . Та тогава Кенпачи да му изясни смисъла на "не ми пука"
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юли 18, 2012 11:10 pm |
|
isena |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Я, то можело и да говори чаптъра was disturbing......and disgusting also.... But I loved it EDIT: Ей такива дреболийки мн ме кефят: 501ви чап--->5+0+1=6 Бякуши си замина. Напомня ми на първия волюм с корица Айзен-12ти, и последния с него-48ми , 4х12=48. Числото 4 нали е кофти цифра свързвано със смъртта. Заглавие на 48ми==> "God is dead". Тия врътки ги има на още мноооого места Но не ми се вярва по-нататък да ги кара подред на номерата
Последна промяна isena на Чет Юли 19, 2012 12:06 am, променена общо 1 път
_________________ ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юли 18, 2012 11:50 pm |
|
engine |
|
|
|
Абе сичко т'ва е, та като пъкне Ичиго и като изнесе един двама от тее шашкъне, и сички да кажат "Абре, мани таа работа, Ичиго си е пич" и да видим, че все пак е 'ногу мошен.
А колкото до качеството на чаповете - ми то поне от 20-тина, ако не и повече си е същото всеки път, та не знам баш защо винаги някой се изненадва.
От Бякуя това не го очаквах, така идиотски да падне, въпреки евтините (както винаги) методи и псевдо-философските празнодумия на лошите. И на мен ми е също интересно тия куиншита, дето Кубо ги измъкна от нецензурното си отверстие, к'во ли биха направили срещу Зараки - т'ва ще да се получи най-добрата битка в тая арка.
_________________ Който пие облак троен,той за утре е спокоен!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юли 19, 2012 2:01 am |
|
Jakuten de Tsuyo-sa |
|
|
|
Къде ? Къде я видя тази логика ? Моля те покажи ми я ! Да приемем, че си я видял само докато си бил "напафкан". Действието ако се развива малко поо-бавно сигорно мангата ще надживее One Piece-a. А мангаката сигорно в момента се чуди къде да постави Кенпачи, че да не бъде one shot от някакъв незначителен персонаж, който в последстие просто ще бъде издухан нереално в come back-a на "добрите". М/у колко удобно е всичко това с открадването на банкайчетата, че в момента не можем да видим на малкото останали персонажи на които не сме ги виждали. Направо съм на страната на тия в бяло. "Избииииите ги и да свършва !!!!! " Бе дано поне до края да покаже release-a на Кенпачи, че то друг неочакват обрат едва ли може да се измисли.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юли 19, 2012 4:24 pm |
|
Pres |
|
|
|
логика и bleach youredoingitwrong нз и аз защо продължавам да го чета, след като стана толкова шит от години НО КРАЯТ НАБЛИЖАВА, ЩЕ Е ЩАСТЛИВ МОМЕНТ!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|