|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 3:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Koi to Senkyo to Chocolate [Пролет 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 06, 2012 3:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
>suddenly anime starts with a THICK packet of 10 000 yen bills the fuck am I watching? това нали трябваше да е комедия/харем? Спечелиха ме хората ![=))](./images/smilies/=)).gif) 01:44 > they drive over herthe fuck am I watching? 03:40 оупънинга е доста готин. Особено ме накефи тази сцена. Но май анимето не е за злобчо. 06:20 her ass, eh. 09:11 Yaoi sticks. I love this seiyuu. 14:20 the student council is serious business 21:18 shita nara ![=))](./images/smilies/=)).gif) >ендинга kawaisugiru
Последна промяна erejnion на Пет Юли 06, 2012 5:43 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Koi to Senkyo to Chocolate [Пролет 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 06, 2012 5:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16270_1357055302.jpg) |
zlobcho |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
erejnion написа: Но май анимето не е за злобчо. Мисля да се вслушам в съвета ти.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Koi to Senkyo to Chocolate [Пролет 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 06, 2012 5:42 pm |
erejnion |
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
smart decision, zlobcho. Само се надявам да включат и реакцията на полицията за този инцидент. Като цяло, доста добро начало. Имаше някакви 3Д елементи, но не беше като в Айки Айки. Кара дизайна е добър, а и особено ме кефи използването на различни плоскости за показването на самата анимация (от време на време, сми, eyecatch-а и превюто). Добра серия се заформя, ще се гледа.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Koi to Senkyo to Chocolate [Пролет 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 07, 2012 7:19 pm |
![Аватар](http://i91.photobucket.com/albums/k288/uKoHoMHuq/scandal_anime_small.png) |
SSJ Kisoso |
|
|
Some focal points, while I was watching: * След като блъснаха момичето и счупената SD карта... дигна оценката с 1-ца. * ОР train of thoughts: plain -> shit, harem -> shit, VN -> hide the face -> not bad after all * Boner, Amanda! * Неко* Modern hi-tech. * Устата в/у маската * Неко* Нормален ендинг / уа неко/ * Хъ, това беше аниме за шоколад? Wow, вкъването на части от песни в анимето е доста сполучливо. Много свежо аниме, тези ечи елементи са много излишни, доста скриваха екрана на моменти /един беше, което също беше тъпо/. Клубът е забавен. Ще се следи.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Koi to Senkyo to Chocolate [Пролет 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 07, 2012 7:28 pm |
erejnion |
|
|
>тези ечи елементи са много излишни мда, това беше единственото, което не ми хареса. >След като блъснаха момичето и счупената SD карта... дигна оценката с 1-ца. ама това бе началото на епизода ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) добре де, знам какво имаш предвид, и аз бях така.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Koi to Senkyo to Chocolate [Пролет 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 10, 2012 12:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
|
Мен пък това аниме ме кефи на макс. Убийствени картинки и анимации. Сюжетът е някаква стандартна училищна ромкомка "шефът на клуба, който ще бъде закрит vs цицестата председателка на съвета", но разликата е, че се развива в леко необичайна обстановка - гигантско училище със странна архитектура (architectural drool), политически интриги, корупция, опит за убийство (жертвата е парализирана за цял живот) и пр. съвсем реални опасности и каши, в които протагонистът си няма представа, че ще се забърка. А дааа...множество красиви момиченца и множество фенсървис с тях, който взе че ми хареса. С нещо ми напомня за Boku wa Tomodachi ga Sukunai (не само заради харемските елементи).
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Koi to Senkyo to Chocolate [Пролет 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 14, 2012 10:59 pm |
erejnion |
|
|
Тази от финансовата комисия ме дразни. Иначе втория епизод си продължава по план ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) честно казано, приятно ме потопи в една VN-like атмосфера, със всички тези random encounters.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Koi to Senkyo to Chocolate [Пролет 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 15, 2012 12:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
|
доста е скучно, ноооооооо заради героините си заслужава да се гледа, надявам се естествено главният не е MC, а е MG, но на кого му пука, щом има Isara и Michiru и особено Chisato
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Koi to Senkyo to Chocolate [Пролет 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 16, 2012 11:56 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
|
Втори епизод - това аниме ми гъделичка някакви романтични центрове на мозъка...хем е не се случва нищо, хем му се хайпвам ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) .
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|