На Naruto съм му направил DVDRip на всичките 220 еп. и съм ги качил в bgshare. Рипа е софт и титрите могат да се изтрият без проблем. Но ще трябва да се цепят понеже са по няколко епизода на файл.
Здравейте искам да питам дали някой знае от къде мога да изтегля Kirarin revolution, но всички епизоди 153,защото ги намирам само до 102 (или от 103-153) и ако може да са на торент.Благодаря Ви предварително.
П.П. Ако може и това, защото пък него изобщо не го намирам като торен: Ai Shite Night или другото му име Kiss Me Licia епизодите са 1-42..
Тези двете намират ли се някъде? Гледах в рутракера, че има човек, който се е заел с превода на първия сериал, но не знам дали все още работи по него. Като погледнах файловете на първите епизоди, които е изкарал видях че са с японско и английско аудио. Особено трудно ми e като почти навсякъде се намира само канадския сериал Дори в един сайт за сваляне на аниме бяха сложили линкове за него с постер от анимето...
Благодаря много като гледам е точно това, което ми трябва (имената съвпадат с тези от руския рилийз). И скоростта е прилична, така че скоро ще знам със сигурност.
Заглавие: Re: Как да си намерим и Искаме: RAW
Публикувано на: Съб Фев 11, 2012 1:45 am
Evil48
Преди 1 година даже започнал да гледам 1 Аниме ама трябваше да заминавам и т.н. и нямаше как да продължа да го гледам та днес се сетих за него ама не се сещам как се казваше, а ми се гледа много....
Във въпросното Аниме дават в началните серии главния герой в едно даскало...в града всички започват да се превръщат в Зомбита и като цяло дават как той и няколко сливи бягат зомбитата в серийте.
От толкова малко инфо едва ли някой ще се сети но все пак, Благодаря.
Заглавие: Re: Как да си намерим и Искаме: RAW
Публикувано на: Съб Фев 11, 2012 1:48 am
realist
Трябват ми всичките 26 епизода на Wangan Midnight или RAW или със SoftSubs които да мога да махна, с цел превод на български. Имаше ги преди в megaupload ама го затвориха, от тогава насам не мога да намеря рилииз, който да не е съставен от поне 20 епизода hardsub .avi i .wmv-ta... Направих грешката тогава че свалих само 1-ви епизод и мислех да сваля 2-ри след като преведа първи...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения