Най-накрая! Още когато разбрах, че ще се организира нещо в Бургас, се развълнувах! Знаех, че трябваше да присъствам.
Така. Ще тръгна от лошото към доброто(за да оставя добър вкус в устата на читателя). Не се впечатлих особено от презентацията на бойните изкуства, въпреки че в един момент доста се загледах. Косплеят ми се видя слабичък, но е по-добре без хич. Някой пък си играеше с осветлението и то точно по време на АМВ презентацията.
А в самата винарна не беше претъпкано, което значи, че не дойдоха много хора. Човек сигурно би очаквал навалица, но не. Търпение.
И този ден ще дойде, дай Боже.
А сега за хубавото. Имаше манджа. АМВ-тата бяха много яки. Добре, че
Funky-kun ги е постнал тук... както обеща. Мисля, че даже настръхнах малко, докато гледах. Едно, че ми беше хладничко на моменти, друго, че си беше яко. Сега гледах това Randomness пак и мярнах Neco Arc. Което ми напомня, че едни пичове играха на Melty Blood на лаптопа. Браво! Но държа да отбележа, че едно нещо ме изпълни особено много. И то беше онази Angry Birds игра. Беше могъщо!
Благодаря на клуб Shiokaze. Хвърлях и вилнях, докато ме заболеше китката. След това правех пауза, и после с нови сили продължавах да сея разруха и да вдигам джангър. Търкалянето на консервите по земята беше музика за моите уши.
Какво друго? Видях познати лица. Даже бях приятно изненадан да видя едно конкретно лице - Капитанът. Атмосферата веднагически стана по-добра.
Събитието трая до 18. Но екшънът трябваше да продължи.
И къде другаде освен на плажа? Като изключим силния вятър и зловещото скърцане на крановете от пристанището, беше хубаво. Хора пяха, пиха, пушиха и т.н. "П".
Афтър парти. Това е като промоцията на Синдбад. 1,50 за 2 парчета пица. Защото като изядеш едното, те чака още наслада.
Но нека не забравяме и нещо друго. Възможността да се насладиш на такова събитие в родния си град и да знаеш, че после можеш да се прибереш вкъщи. Някак аниме събитията придават чар на града.
Принципно, говоря. И понеже в Бургас рядко се случва нещо такова, си беше хубаво изживяване.
Надявам се да има още такива мероприятия за в бъдеще, още по-забавни, още по-шумни, още по-... по.
Общо взето не беше чак толкова грандиозно, колкото очаквах, ама ми се стори някак по-мащабно от предишни аниме срещи. Но пък аз вече не помня какво очаквах.
Така че поздравления на Baka Force затова, че направиха Anime Bouken реалност.
Добро представяне като за първи път.
Време е за снимки!
LinkП.С. Тц-тц! Напоследък все повече сайтове за качване на файлове искат регистрация.