Дата и час: Сря Мар 12, 2025 3:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 44 от 50 [ 736 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!!
МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 3:42 pm 
Аватар

Ай де Grimmjow will save the day. И както винаги и Кубо не знае как им мери силите. Сто часа го млатят тоя и не мре, а го разсякоха като едното нищо.

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 4:08 pm 
Аватар

Според мен ще или Айзен или Гин но ще трябва да изчакаме следващия чаптър

"We Are of Piece Always"
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 5:44 pm 
Аватар

Аз пък специално се върнах назад в мангата за да видя на кой мечът завършваше така.
http://images.wikia.com/bleach/en/images/4/46/Ichigo_Kurosaki_Vs_Gin_Ichimaru.png
Гин^
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100111220929/bleach/en/images/1/19/Aizen_finally_hurt.jpg
Айзен^
Може и да е на Грим (което е по-вероятно).Но нещо ми подсказва, че това не е в стила на Грим. По скоро Айзен разсичаше така на две, но ще видим. Нямам представа. Чувствам се объркан. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 5:52 pm 
Аватар

Дано да е Гримджоу!!! :rocknroll:

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 6:31 pm 
Аватар

Голям смях пада =)) , започнахте да преценявате кой кой е по острието на меча.

DearFear написа:
Ай де Grimmjow will save the day. И както винаги и Кубо не знае как им мери силите. Сто часа го млатят тоя и не мре, а го разсякоха като едното нищо.

Нали знаеш, че е напълно потрушен и му трябваха 1-2 атаки за довършване. Тинк... :shhh:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 7:31 pm 
Аватар

100% тва е Гримджоу, няма кво да го мъдрите и да вадите глупави теории като гледате меча. Всички зампакто изглеждат така в обикновената си форма (тук-таме някое изключение). А и до колкото помня Гин гушна букета, благодарение на Айзен. А това да е Айзен... няма никаква логика. 1во - как е избягъл? прокопал си е тунел с лъжица? 2ро - дори и да е избягал (което изобщо не ми се вярва), защо му е да ходи в Хуеко Мундо и специално да спасява хората, които преди по-малко от 2 години го опандизиха? Пак казвам - няма логика... :o

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 7:44 pm 
Аватар

VastoLorde96 написа:
Пак казвам - няма логика... :o

Което от своя страна е най-логичното нещо за Кубо.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 8:13 pm 
Аватар

VastoLorde96 написа:
Пак казвам - няма логика... :o

Може Готей 13 да са го пратили да събира боклук. Обществено полезна дейност с цел намаляване на присъдата. Чисти сто години, намаляват му с хилята.

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 8:23 pm 
Аватар

Дам, помня, че когато Ичиго и компания бяха в Хуеко Мундо, за да спасяват Иноуе, по земята много ясно се виждаха опаковки от вафли, чипсове, шишета от безалкохолни, сокове, бира и какви ли не още боклуци. Никой не мисли за природата :huff:

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 9:04 pm 
Аватар

От къде я извадихте логиката това да е Гримджоу ? Ако е той аз лично ще съм много разочарован. Той беше 6-ти еспада и няма как да е толкова силен, че да разсече тоя от един път и да е толкова бърз, че Киске да не може да го види.
Зараки съвсем спокойно победи Нойтора, който е по-силен от Грим и накрая се оказа, че през цялото време е можело да го убие с един удар ако си бил махнал превръзката от окото и ако бил хванал меча с двете ръце. А Урахара определено е един от най-силните шинигамита в момента няма как така лесно да могат да се гаврят с него.
Според мен има по голяма логика да е Гин. Макар че той не ги разсича, а ги пронизва.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 9:42 pm 
Аватар

ultimatetrollstorm написа:
Според мен има по голяма логика да е Гин.

Ква логика бе? Стига сте викали мъртвите! Айзен уби Гин. Също така, самият Кубо каза, че Гримджоу ще се върне в тази последна за Блийч арка, а какво по-добро място от Хуеко Мундо и какво по-добро време от това...

ultimatetrollstorm написа:
Ако е той аз лично ще съм много разочарован. Той беше 6-ти еспада и няма как да е толкова силен, че да разсече тоя от един път и да е толкова бърз, че Киске да не може да го види.

Никой не те пита ти дали си разочарован или не. Както krish каза, куиншито изяде бая пердах, така че не знам какво толкова те учудва, че ще се гътне от още една атака :huff:

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 10:12 pm 
Аватар

хехеее..много бързо ме хвърлихте в множественото число...евалата :ave:
Аз не вярвам да е Грим. Урахара срещал ли е въобще Грим, че да се нааква така? :hmm:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 10:15 pm 
Аватар

Ако го беше срещнал, нямаше как да го е страх. Все пак Грим е супер слаб и Урахара би го победил за 2-3 секунди.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 11, 2012 10:42 am 
Аватар

VastoLorde96 написа:
Ква логика бе? Стига сте викали мъртвите! Айзен уби Гин. Също така, самият Кубо каза, че Гримджоу ще се върне в тази последна за Блийч арка, а какво по-добро място от Хуеко Мундо и какво по-добро време от това...

Айзен посече Гин, но никъде не съобщиха че е умрял. Когато Ичиго дойде след тренировката Гин още беше жив на земята въпреки, че Айзен го нападна доста преди това и си мислеше как Ичиго е станал по-самоуверен. Не се случва за първи път в тази манга някой да го ранят до смърт и накрая да се окаже, че по някакъв начин е жив. Даже с повечето шинигамита е така. Като започнем от първата арка Ичиго срещу Кемпачи и Бякуя и стигнем до битките с Айзен където всички капитани пострадаха сериозно и накрая нищо.Кубо много неща е казвал през годините, но за него е характерно, че си мени мнението. Отгоре на всичко той е казал в последната арка, а не е уточнил кога.

VastoLorde96 написа:
Никой не те пита ти дали си разочарован или не. Както krish каза, куиншито изяде бая пердах, така че не знам какво толкова те учудва, че ще се гътне от още една атака :huff:

И все пак как ще обясниш, че Урахара се уплаши от Гримджоу и беше толкова бърз, че не му видя атаката.
На местата където Урахара се би с Айзен, самия Айзен призна, че при тази комбинация от техники, които Киске му приложи би умрял дори той, ако не се беше слял с хоугйоку. Да не забравяме, че до сега в мангата никога не е ползвал банкай и винаги побеждава всичко наред с по 2 удара и не се стресира от най-малкото нещо. Грим от друга страна е супер слаб и дори не беше в релийсната форма тука. Урахара би го убил точно с един удар....... Спомни си как по-слаби капитани буквално се гавреха с еспадите по-силни от Грим.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 11, 2012 12:20 pm 
Аватар

Но пък Грим може и да е тренирал и да е станал по-силен.
Ще изчакаме следващата седмица и ще видим.
Но ако наистина е Гин, ще е много тъпо.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 44 от 50 [ 736 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]