|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Oda Nobuna no Yabou (лято 2012) Публикувано на: Съб Май 26, 2012 2:34 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Oda Nobuna no YabouВид: ТВ Брой епизоди: неизвестен Започва: Юли 2012 Жанрове: Action, Adventure, Comedy, Ecchi, Harem, Romance, Shounen (открих и Меха таг О.О) Продуценти: MadhouseAnidbЦитат: Suddenly finding himself in the Sengoku era, regular high school student Sagara Yoshiharu is about to be killed in the battlefield. He is saved by none other than the man who later becomes the infamous Toyotomi Hideyoshi but at a cost to his life. With history completely changed because of Yoshiharu’s actions, he tries to make things right again but it seems that history is taking a different course than the one he learned in school. Oda Nobunaga is now a brilliant but young girl named Oda Nobuna. Yoshiharu starts working under her command to bring back history to its correct course and find his way back home to the present worldл ~~~ Честно постерът ми хвана вниманието, защото в първия момент си помислих за Grenadier: Hohoemi no Senshi ... естествено понеже съм карък колкото повече търсих инфо, токолова повече се отчайвах ... обаче темата вече е налице. Мадхаус пък какво правят тук ... само те си знаят >.> Общо взето Sengoku Otome сезон 2 ... под друго име и c лолитки .. да знaете какво ви чака -> poor Goemon XD И за да не завърша песимистично, ще пожелая на евенуталон гледащите го Enjoy the show... имам надежди в таг "romance", но те толкова бързо се изпариха, че нямам думи ;X
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Oda Nobuna no Yabou (лято 2012) Публикувано на: Съб Май 26, 2012 4:11 pm |
|
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Цитат: Продуценти: Madhouse Dafuq? Наистина нямат място тука. Такива изцепки от Madhouse ми напомнят за Princess Resurrection. Не знам за това нещо... От трейлъра ми дъха на фенсървис и сигурно ще го пропусна.
Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 06, 2012 4:48 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Еми... аз к'во да кажа... като го видях това се почудих какво ги е прихванало японците... За има-няма последната година, т'ва е 3тото женско превъплъщение на Oda, което виждам -> Sengoku Otome: Momoiro Paradox -> Sengoku Collection -> Oda Nobuna no Yabou
|
|
|
|
Заглавие: Re: Oda Nobuna no Yabou (лято 2012) Публикувано на: Сря Юни 06, 2012 4:50 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
аз първите две не съм ги гледала ... така че знае ли човек И не е вярно - ще му прегледам само първият епизод (толкова ми е средната поносимост към харемите, особено ако не се отличават с нещо). В крайна сметка от време на време се появяват и добри харемчета (значи теоритично би имало шанс - макар че и моите изисквания са труднопокриваеми xDDD) Просто обикновено съм чист карък и хващам това, което е най-зле. От тук и притеснението за Oda Nobuna no Yabou ... Нищо де и други анимета за гледане ще има ... Let's be optimistic ~ ПП Японците тролят сами себе си !? Горкичките ...
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Oda Nobuna no Yabou (лято 2012) Публикувано на: Чет Юни 07, 2012 9:45 am |
|
Eien Ryuu |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
|
dadaadda написа: Еми... аз к'во да кажа... като го видях това се почудих какво ги е прихванало японците... За има-няма последната година, т'ва е 3тото женско превъплъщение на Oda, което виждам -> Sengoku Otome: Momoiro Paradox -> Sengoku Collection -> Oda Nobuna no Yabou Да бе! Че и ако включим в сметките и Hyakka Ryuoran: Samurai Girls, вече да се зачуди аджеба защо исторически мъжки персонажи ги правят на момиченца... Съвсем ли ги е прихванало японците... Както и да е, сеюто на Oda има доста познати роли, за което мога само да се радвам. И тъй като ще си е фенсървис, ще ги чакам всичките епизоди, за да си направя най-голямо удоволствието.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Oda Nobuna no Yabou (лято 2012) Публикувано на: Пон Юли 09, 2012 2:02 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Добре - налели са пари в анимацията и графиката, чара дизайнерката си е свършила работа, даже ми се струва, че и музиката не е лоша...
Но защо-защо точно такава история? В смисъл - от една страна явно са запазили част от атмосферата (няколко човека ми подсказаха, че уж и историческата линия ще следват), запазили са някои персонажи както си трябва (т.е стари и очевидно не-бишоуджо), но защоооо трябва да сложат известни исторически личности като малки момичета - това не ми стана ясно (както и как нашият зевзек се оказа в миналото, но това е друг въпрос). Като гледам по-горните коментари явно не е нещо ново като идея - та съм съвсем озадачена ;-;
Нобуна не е зле, но прекалено много качества й липсват, за да е наистина епична ;-; Като споменах радващи герои - оназ героиня с ветрилото ми хареса ^///^ (за сметка на онуй с котешката шапка >.<)
Общо взето съм на едно мнение с вече писалите - и да, не пропускате абсолютон нищо (звучи гадно, но е факт)
ПП Втори епизод ще се пробва, но... с резерви и то големи колко мъка има по този свят ;-;
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Oda Nobuna no Yabou (лято 2012) Публикувано на: Пон Юли 09, 2012 8:54 am |
|
Pres |
|
|
|
winning макар да има дразнещи елементи е доста добро
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|